McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 13 Temmuz 2014, Pazar 20:35 tarihinde eklendi. 934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Trakyada

MHP ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Trakya bölgesinde planladığı seçim çalışmaları dolayısıyla bugün Edirne'ye geldi. Sultanların şehri Edirne'de bu zorlu yolda beni yalnız bırakmayan eşim ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Trakyada

Cumhurbaşkanlığı seçiminin diğer siyasi seçimlerden farklı olduğunu anlatan İhsanoğlu, şunları söyledi: "Biz seçimlerde milletvekili, belediye başkanı seçmiyoruz. Burada hiçbir başka siyasi partinin filaması yok. Bir tek bayrak var. O da milli bayrağımız, bizim şanlı bayrağımız başka bir şey yok. Çünkü biz milletvekili, başbakan seçmiyoruz. Biz devletimizin başını seçiyoruz. Türk Cumhuriyeti'nin ve milletimizin temsilcisini seçiyoruz. Bu seçimler bundan ibarettir. ve o makama layık en iyi seçimi yapacağınızdan eminim."

Buraya namazı eda etmeye geldiklerini belirten İhsanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Camilerimizin huzurunda, camilerimizin gölgesinde siyaset yapılmaz ibadet yapılır. Selimiye'de Edirnelilerle birlikte tekrar secdeye vardığımız için çok mutluyum. Burada politika yapılmaz dedi

 

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun gezi programı çerçevesinde Edirneden devam eden konvoy Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, T.C. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Chp İl Başkanı Oktay Bozkurt , İşadamı Erdin Bircan ve birçok partili ile birlikte Kırklareli programı devam ediyor .

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali