McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 21 Ocak 2012, Cumartesi 17:58 tarihinde eklendi. 2881 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Minibüste Yer Vermediği Şahsın Saldırısında Burnu Kırıldı

Edirne'de şehir içi minibüste yer verme meselesi yüzünden tartışan iki yolcudan birinin burnu kırıldı.
Minibüste Yer Vermediği Şahsın Saldırısında Burnu Kırıldı

Edirne de şehir içi minibüste yer verme meselesi yüzünden tartışan iki yolcudan birinin burnu kırıldı.

Olay, Kıyık Caddesi Selimiye Camii yakınlarında meydana geldi. Kıyık güzergahı üzerinde minibüse binen Volkan Kaya, dolmuştaki bir başka yolcu ile yer verme yüzünden tartışmaya başladı. Kaya'nın Çınaraltı durağında minibüsten indiğini gören şahıs da araçtan indi.

İki yolcu bu kez cadde üzerinde tartışmaya başladı. Kimliği belirlenemeyen diğer yolcu Volkan Kaya'nın yüzüne yumruk attı. Yediği yumruğun etkisiyle yere yığılan Kaya, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ambulansla Edirne Devlet Hastanesi Selimiye ünitesine götürüldü. Yumruğu atan şahıs ise hızla olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra ifade vermek üzere Selimiye Polis Merkezi'ne giden Kaya, sabah saatlerinde üzücü bir saldırıya maruz kaldığını söyledi.

İş yerine gitmek üzere minibüse bindiğini belirten Kaya, boş olan minibüse sonradan bir bayanın bindiğini belirtti.

Kaya, "Bayan bindikten sonra minibüs boş olmasına rağmen ayakta duran şahıs, benden yer vermemi istedi. Ben de koltukların boş olduğunu ve diğer koltuklara oturabileceğini söyledim. Ben minibüsten indiğimde tartıştığım kişi de indi. Bana vuracağını hiç düşünmedim. Aniden burnuma yumruk attı ve hızla olay yerinden uzaklaştı." dedi.

Volkan Kaya, yapılan tedavinin ardından burnunun 3 ayrı noktasında kırık tespit edildiğini kaydetti. Polis saldırgan şahsın bulunması için çalışma başlattı

 

 

CHA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali