DOSTLUGA GİDEN YOLDA, UZATILAN ELLER TUTULUR

İyiniyet Elçisi Ferruh Özkanın yaptığı basın açıklaması
DOSTLUGA GİDEN YOLDA, UZATILAN ELLER TUTULUR Sayın Petalotis Batı Trakya’da ateşle oynuyor, ya hiç bir şey bilmiyor ya da (Kani Pos den katalaveni) ama biri çıkar "One Minute" der o zamanda hem öğrenir hem de anlar. Sayın Petalotisin bileceği iştir.

Gelelim bizim konumuza,
Sayın Başbakanımız Almanya’dan önemli bir şey söylüyor, Yunanistan hükümet sözcüsü cevap veriyor, yahu bizimkiler nerde hangi kazanın altındasınız kardeşim, çıkın ortaya işte size konuşma fırsatı sahip çıkın davanıza bugün konuşmayacaksanız da ne zaman konuşacaksınız.
Sayın Danışma kurulu Başkanı, Sayın Vekil,
Neden oldun Danışma kurulu başkanı, çık ortaya gerekeni yap aksi takdirde Batı Trakya değil Yunanistan dar gelir, ondan sonrada kalkar ”Ferruh Özkan’ı Türkiye Cumhuriyeti Devlet’ine havale ettim’’ dersin ve diğer taraftanda kalkar Ferruh Özkan'ı Yunanistana sokturmamak için elinden geleni yaparsın.
Sayın Danışma kurulu Başkanı, Sayın Vekil,
29 Ocak’ta yaptıgın konuşmada Pazartesi günü yeni bir dünya kuruluyor ve Batı Trakya  Türk’ünün sorunları ele alınacak ve bir bir çözülecek dedin. Bir ay oldu ele alınan tek bir sorunu ve çözümünü söyleyebilir misin?

Batı Trakya’da halkımızı zor durumlara sokma gayreti içerisinde bulunan fanatik, ve özel programlanmış kişilerin oyununa gelmeyin zira Batı Trakya Türk’ünün hassas noktalarını önümüzdeki günlerde daha da ileri seviyelerde kaşımaya devam edecek unsurlar gözükmektedir bu oyunlara asla müsaade etmeyiniz.
Türk-Yunan dostluğunun Batı Trakya ve İstanbul’dan geçtiğini artık herkes bilmelidir ve bilmeyenler öğrenmelidir.

<<Ünlü gazeteci Yorgos Trangas yaptığı radyo programında İslam dinine ve Hz. Muhammed’e  küfürler savurdu.  Trangas, “İnancınızı ve Muhamed'inizi s…..!” ifadelerini kullandı.

Özel televizyon kanalı Skai’da yayınlanan “1821 Yunanistan’ın bağımzılığı” dizisiyle alakalı çalıştığı radyoda yaptığı programda kendinden geçerek İslam dinine ağza alınmayacak küfürler savuran Trangas Osmanlı İmparatorluğu sultanlarından II. Mahmut’a da küfretti. >>

Yukarıda Azınlıkça’dan okuyup alıntı yaptığım ünlü gazetecinin sarf ettiği sözler ile ilgili çalışma başlatmış bulunuyorum. Kendisine hukuki bir dava açarak Türk milletinden ve Müslüman aleminden özür dilemesini isteyeceğimi kamuoyunun bilgisine sunarım.

Gönüllü Batı Trakya İyiniyet Elçisi
Ferruh   Özkan

(  batitrakyahaber net )

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:40 tarihinde yazdırılmıştır.