Tarihi Kalede Uçurtma Şenliği

Edirne gazeteciler derneği (egd) ve Lalapaşa'ya bağlı sinanköy muhtarlığı işbirliğinde "uçurtma şenliği" düzenlenecek.
Tarihi Kalede Uçurtma Şenliği Edirne Gazeteciler Derneği (EGD) ve Lalapaşa'ya bağlı Sinanköy muhtarlığı işbirliğinde "Uçurtma Şenliği" düzenlenecek.

Lalapaşa Milli Eğitim Müdürü Hasan Sıvacı, Sinanköy Muhtarı Sabri Bircan, EGD Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Göçmen, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Gülseren Dağlı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Fikret Tirfil, Hacı Danişment İlköğretim Okulu Müdürü Alaaddin Büyük, Demirköy İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Şeref Oruçoğlu'nun katılımıyla, Lalapaşa Milli Eğitim Müdürülüğü'nde Uçurtma Şenliği'nin programının belirlenmesi için toplantı düzenlendi.

Toplantıda, uçurtma şenliğinin 11 Mayıs tarihinde Sinanköy Kalesi'nde yapılması ve şenlik programı içerisinde "en güzel uçurtma, en yüksek uçurtma ve en ilginç uçurtma" kategorilerinde yarışma düzenlenmesine karar verildi.

Alınan karara göre, uçurtma şenliğine 6,7 ve 8. sınıflarda okuyan öğrenciler katılabilecek ve yarışma kategorilerinin dereceye girenlere bisiklet, kol saati gibi hediyeler verilecek.


 (Anadolu Ajansı)

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:32 tarihinde yazdırılmıştır.