Muhsin Yazıcıoğlu, Edirne'de Anıldı

Kahramanmaraş'ta Geçirdiği Helikopter Kazasında Yaşamını Yitiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Edirne'de Anıldı.
Muhsin Yazıcıoğlu, Edirne'de Anıldı Kahramanmaraş'ta geçirdiği helikopter kazasında yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Edirne'de anıldı.

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanlığınca düzenlenen anma programında, merhum Yazıcıoğlu için Eski Cami'de mevlit okutuldu.

Mevlide çok sayıda Edirneli katıldı, mevlit sonunda, deva-i misk ve kandil simidi dağıtıldı.

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, 2009 yerel seçimleri öncesinde Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde katıldıkları mitingin ardından Yozgat'a gitmek üzere bindikleri helikopterin Keş Dağı'nda 25 Mart 2009 tarihinde düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve helikopterde bulunan BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, belediye meclisi üyesi adayı Murat Çetinkaya, İHA muhabiri İsmail Güneş ve pilot Kaya İstektepe için anma programı düzenlediklerini söyledi.

Cankaloğlu, Türkiye genelinde 25-31 Mart tarihleri arasında Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma haftası olarak belirlendiğini ve bu hafta süresince merhum genel başkanları ile beraberindeki 5 kişinin çeşitli programlarla anılacağını ifade ederek, "Muhsin Yazıcıoğlu hayatı boyunca, dik durdu, doğru oldu, düzgün yürüdü. Bizde onun bırakmış olduğu Alperenler olarak onun çizmiş olduğu istikamette yürümeye devam edeceğiz" dedi.
 
 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:31 tarihinde yazdırılmıştır.