8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Yurt Genelinde Bugün Kutlanmakta Olan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Nedeniyle Düzenlenen Etkinliklerden Birini de MHP Edirne Merkez İlçe Kadın Kolları Düzenledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Yurt genelinde bugün kutlanmakta olan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle düzenlenen etkinliklerden birini de MHP Edirne Merkez İlçe kadın kolları düzenledi. MHP'li kadınlar gün dolayısıyla bin 500 çifte küpe dağıttı.

MHP Edirne Merkez İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Saraçlar Caddesi'nde 1500 çift küpe dağıttı.

Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Semiha Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün 8 Mart Dünya Kadın Gününü kutladıklarını anımsattı.

Bütün kadınların gününü kutladıklarını ifade eden Şahin, "Keşke her zaman kadınlar hatırlansa, tek güne sığmasa. Bu önemli günde Edirneli kadınlarımıza ufakta olsa kendi el emeğimiz olan küpe dağıtıyoruz. Toplam bin 500 çifte küpe dağıtacağız. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünün yer aldığı broşür vereceğiz" dedi.

Türkiye'de son yıllarda artış gösteren kadınlara yönelik şiddeti kınadıklarını da ifade eden Şahin, kadına dönük her türlü şiddetin hemen durdurulması için gerekli tedbirlerin acilen alınması gerektiğini kaydetti.

(Anadolu Ajansı) 
 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 14:22 tarihinde yazdırılmıştır.