Süloğlu ilçe kongresi Saadet Partisi

Partiden yapılan açıklamaya göre, geçen ay Havsa kongresini yapan Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, Süloğlu kongresini de gerçekleştirdi.
Süloğlu ilçe kongresi Saadet Partisi  

 

 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, kongredeki konuşmasında, çalışanın, üretenin emeğinin karşılığını alması için ciddi ve milli bir plana ihtiyaç olduğunu belirtti.

 

Köylerin sıkıntı içinde olduğunu, gençlerin geleceğe dair umut göremediği için köylerde durmadığını öne süren İriş, şunları kaydetti:

 

"Üretenin köyünden kopmaması için acil tedbirler alınmalıdır. Tarım ve hayvancılık, bankaların insafına terk edildi. Çiftçinin ve üreticinin boş lafa değil Saadet Partisine oy vermesi hem kendisinin hem de ülkenin kurtuluşunu temin edecektir. Edirne'de en canlı teşkilatlara sahibiz. Saadet Partisi ülkemizin tüm ilçelerinde teşkilatı bulunan en büyük siyasi organizasyondur. İlçelerimizin kongrelerini yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefledik. Yılbaşından itibaren de genel seçim seferberliğini başlatacağız." 

 

Konuşmaların ardından yapılan kongrede, tek listeyle gidilen seçimde Nadir Konak yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

 

Yönetim kurulu ise Mustafa Kaçar, Recep Yalçınkaya, Mehmet Ata, Nihat Ekici, Şaban Köken, Hakan Ülkü, Halit Yavaş, İsmail İşbilen, Hüseyin Ter, Sinan Aykut, Ersen Akıncı, Sezgin Ter ve Süleyman Bayraktar'dan oluştu. 

 

Kongreye, teşkilatın Süloğlu sorumlusu Hüseyin Es, il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya ile Süloğlu İlçe Teşkilatı ve delegeler katıldı. 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:27 tarihinde yazdırılmıştır.