Edirne Ata Savunma Sanatı Spor Kulüp Derneği sporcuları, Belediye Başkanı nı makamında ziyaret etti.

Ata Savunma Sanatı Federasyonun 22 Haziran 2014 Tarihlerinde İstanbul’da Minikler Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na 14 Sporcu ile katılıp 9 başarı ile dönen Cem Akman Edirne Belediyesini ziyaret etti.
Edirne Ata Savunma Sanatı Spor Kulüp Derneği sporcuları, Belediye Başkanı nı makamında ziyaret etti.

Şampiyonası'nda dereceye girip madalya alan sporcular, sevinçlerini Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır ve Çiğdem Gegeoğlu paylaştı. Başkan Yardımcısı Çakır Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan Yurt dışında olması sebebi ile sporcuların mutluluklarını burada birlikte paylaşıyoruz dedi.

Takımının başarısını kendilerine verilen desteğe borçlu olduklarını söyleyen Edirne Ata Savunma Sanatı Spor Kulüp Derneği aynı zamanda Batı Marmara baş Antrenörü Cem Akman ve  Sponsorları Trakyalı Yöneticiler ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Erdin Bircan Belediyemizin hiçbir beklentisi olmamasına rağmen başarılarımıza kayıtsız kalmadı ve bize özellikle de çocuklarımıza kucak açtı. Temennimiz gücü yeten herkesin bu çocuklara başkanımız gibi kucak açmasıdır. Çünkü ilçemizde keşfedilmeyi bekleyen o kadar çok yetenek var ki kimse tahmin bile edemez. Bu çocuklara kol kanat germek bizim gibi eğitimcilerin, başkanımız gibi duyarlı vatandaşların görevi diye düşünüyoruz. Ne zaman ki bu çocukları topluma kazandırmak için herkes taşın altına elini sokarsa işte o zaman toplum olarak da gelişmiş bir genç nesil yetiştirmiş oluruz” dedi.

 

Akman, sporculara verdikleri destekten dolayı Belediye Başkanımız Recep Gürkan ve Belediye Başkan Yardımcılarımız Selcuk Çakır ,Çiğdem Gegeoğlu ile Sponsorları Trakyalı Yöneticiler ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Erdin Bircan  ve Troydem Derneğine teşekkür etti.

 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:29 tarihinde yazdırılmıştır.