Cumhuriyet gazetesi polise nefret kustua

Bu ülkede yaşadığının farkında olmayan Cumhuriyet gazetesi, Okmeydanı'ndaki olaylarla ilgili polise nefret kusan bir skandal habere imza attı
Cumhuriyet gazetesi polise nefret kustua Okmeydanı'nda, Berkin Elvan'ın ölümünün üzerinden aylar geçmesine rağmen hem onun ismi üzerinden hem de Soma'daki faciayı gerekçe gösteren gruplar gösteri düzenledi.

Gösterilerde polisle çatışmaya giren eylemciler, güvenlik güçlerine taş, molotof ve havai fişeklerle saldırdı. Bunun üzerine polis gaz ve copla gruba müdahale ederken olaylar esnasında silah kullanıldığı da tespit edildi.

UĞUR KURT'U KİM VURDU
O sırada cemevinde cenaze namazına katılan Uğur Kurt, ateş edilmesiyle birlikte yere yığıldı, bugün de hayatını kaybetti. Emniyet şimdi o kişinin polisin silahıyla mı yoksa göstericilerin silahıyla mı vurulduğunu araştırıyor.

CUMHURİYET'TEN POLİSE NEFRET BAŞLIĞI
Cumhuriyet gazetesi, Uğur Kurt'u polisin vurduğuna yönelik iddialar üzerinden bir haber yaptı. Gazetenin bugünkü birinci sayfasında yer alan haberde, "Polis kana doymadı" gibi bir başlık kullanılması dikkat çekti. Kurt'u vuran silahın kime ait olduğu "en azından şimdilik" tespit edilmediği için, Cumhuriyet gazetesi şimdiden algı yönetimine giderek okurlarına "katil polis" mesajı vermeye çalıştı. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dünyagerçekleri
https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:33 tarihinde yazdırılmıştır.