Zaman Polise Yumruk Atan CHP'liyi Görmedi!

CHP'li milletvekilinin polise yumruk attığı görüntüleri haberleştirmeyen Hürriyet'in yanına, haberi çarpıtarak veren Zaman da eklendi.
Zaman Polise Yumruk Atan CHP'liyi Görmedi!

Bir olaylı 1 Mayıs daha Türkiye'nin bir numaralı gündemi oldu. Sabah saatlerinden itibaren Taksim çevresinde bulunan semtlerde başlayan çatışmalar aralıklarla devam ediyor.


CHP'Lİ VEKİL POLİSE YUMRUK ATTI

Sabah saatlerinde Okmeydanı'ndan sonra Beşiktaş'ta da Taksim'e yürümek isteyen gruba müdahale edilmiş, CHP'li vekillerin de içinde olduğu bazı kişiler biber gazından etkilenmişti. O sırada CHP'li milletvekili Mahmut Tanal da bir polis memuruna defalarca yumruk atmıştı.

HÜRRİYET VERMEDİ ZAMAN ÇARPITTI

Kameralarla sabit olan haberi Hürriyet görmezden gelirken, Zaman da revize ederek, hatta çarpıtarak vermeyi tercih etti. Zaman gazetesi, Mahmut Tanal'ın polise yumruk atmasını ise"Mahmut Tanal, polise engel olmaya çalıştı" ifadeleriyle haberleştirdi. Haberin başlığında ise "Müdahalede CHP milletvekili yaralandı" denildi. 

Zaman'ın bu tavrı dershane tartışmalarıyla başlayan AK Parti - Cemaat kavgasının ardından başlayan CHP - Cemaat yakınlaşmasının halen devam ettiğini gösterdi. 

 

 

 

 

 

 

analizmerkezi

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 10:20 tarihinde yazdırılmıştır.