CHP cezalandırılacaktır

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Topdur CHP’ye ateş püskürdü ve CHP’nin cezalandırılacağını ifade etti.
CHP cezalandırılacaktır MHP Edirne İl Başkanı Zakir Topdur CHP’ye ateş püskürdü ve CHP’nin cezalandırılacağını ifade etti.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Topdur, ''Atatürk yolundan yürüyemeyen CHP, önümüzdeki seçimlerde muhakkak Atatürk yolundan yürüyenler tarafından cezalandırılacaktır'' dedi.

Topdur, yaptığı yazılı açıklamada, CHP'de geçmişte olduğu gibi çok tuhaf şeylerin olmaya devam ettiğini ileri sürdü.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olmasından sonra CHP'nin siyasi kimliğinin tanınmaz hale getirdiğini ileri süren Topdur, şöyle devam etti:

''Birisi çıkıyor vatansever mesajını veriyor, diğeri çıkıyor PKK'ya sıcak mesajlar vererek Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde CHP'ye konum belirlemeye çalışıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise her iki tarafa da mesajlar vererek vaziyeti idare etmeye çalışıyor.

CHP bu siyaset tarzı ile AKP'nin siyasi ikizi olmaya çalışmaktadır. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin belirttiği gibi CHP, PKK'ya şirinlik yaparak, AKP'nin sol kanadı haline gelmiştir. CHP, bu çelişkili hallerini bırakmalı ya da hangi yolda yürüyecekse sadece o yolu tercih etmelidir. Hem Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne vurgu yapıp hem de Türkiye'yi bölmeye çalışanlara şirinlik yapmaktan vazgeçmelidir.

CHP, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan ya da Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan gitmeye karar vermelidir. CHP yanlış yoldadır, CHP tam bir AKP'leşme yolundadır. Atatürk yolundan yürüyemeyen CHP, önümüzdeki seçimlerde muhakkak Atatürk yolundan yürüyenler tarafından cezalandırılacaktır.''

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 10:19 tarihinde yazdırılmıştır.