Hedefimiz mamur şehir, mutlu insandır

BELKOP ve TOKİ konutlarını ziyaret eden Sinan Tekin, ‘30 MART SAADET PARTİSİ’NİN ZAFERİ OLACAK’
Hedefimiz mamur şehir, mutlu insandır

 

Önceki gün beraberinde Belediye Meclis üyesi Adaylarla birlikte BELKOP ve TOKİ konutlarındaki vatandaşlarımızı ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Sinan Tekin, Seçim kampanyalarının son derece olumlu geçtiğini söyledi.

Seçmenlerin Saadet Partisi’nin genç, çalışkan ve güvenilir adaylarını bağrına basarak karşıladıklarını söyleyen Tekin, “30 Mart inşallah Saadet Partisi’nin zaferi olacaktır” açıklamasını yaptı.

Sinan Tekin, BELKOP ve TOKİ konutlarında ikamet eden seçmenlere projelerini açıklayarak şunları söyledi, “Biz Saadet Partisi olarak halkımıza her yönüyle yaşanabilir bir şehir vaat ediyoruz. Yönetime geldiğimizde sevgi ve şefkati esas alacağız. Adil bir yönetimle herkese hak ve adalet ölçüleri içerisinde davranacağız. Halkımızın derdini dert edinip derman olmaya çalışacağız. Bütün çalışmalarımız planlı ve programlı olacak. Görevli kadrolarımıza önce hizmet aşkı vereceğiz. Hizmette partizanlık yapmayacağız. Bizim dönemimizde rüşvet ve usulsüzlükten söz edilmeyecek. Göreve geldiğimiz gün ilk işimiz Belediye’nin kapısına ‘rüşvet alan da veren de lanetlidir’ tabelasını asmak olacaktır” dedi.  

Tekin, “bize emanet edilen Belediye’nin kaynaklarına yetim malına sahip çıkar gibi çıkacağız. Hedefimiz mamur şehir, mutlu insandır” sözünü de verdi. 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:27 tarihinde yazdırılmıştır.