ORC Edirne’de CHP diyor

ORC Araştırma şirketi yaptığı son anket çalışmasında Edirne’de Cumhuriyet Halk Partisi adayı Recep Gürkan’ın yüzde 44 ile ilk sırada yer aldığını belirtti.
ORC Edirne’de CHP diyor

 

30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim anketleri şekillenmeye devam ediyor. ORC Araştırma şirketi 4 ilde anket çalışması yaptı. Tekirdağ, Edirne, Mersin ve Adana’da yapılan seçim anketinde; Edirne yüzde 44 ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni açık ara farkla birinci sıraya koydu.

“CUMHURİYET’İN KALESİ YIKILMAYACAK”

“Biz Edirne'ye sevdalıyız. Edirneliye hizmet etmeye sevdalıyız. Bu yola yüreğimizi koyduk. Ya başaracağız. Ya başaracağız” diye yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Recep Gürkan, “Biz bu yola inanarak çıktık. Edirneli vatandaşlarımızın bilinçli, duyarlı insanlar olduğunu her zaman savunduk. Edirne halkı Cumhuriyetin Kale’sini yıktırmayacak. Aksine daha da sağlamlaştıracak.  Anket çalışmalarında en güvenilir Araştırma Şirketi olan ORC’nin yaptığı son ankette de görüldüğü gibi Cumhuriyet Halk Partisi Edirne’de yüzdesini arttırarak yoluna devam ediyor. Edirne halkı çalanlara, bölenlere hiçbir zaman pirim vermemiştir. 10 Şubatta Edirne Belediyesinin burçlarından inen altıok bayrağını, 30 Martta tekrar Edirne Belediyesinde dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Süpürge borsasında esnaf ziyareti sırasında buluştuğumuz Edirne Belediye Başkan Adayı Recep GÜRKAN, o sırada Cumhuriyet Halk Partisine yeni katılan Genç Samet’in rozetini takıyordu. Eline aldığı süpürge ile Samet’in kendi elleriyle yaptığı bu süpürgeyle Ülkemizi Edirne’mizi 30 Martta hep birlikte temizleyeceğiz dedi.

 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 10:28 tarihinde yazdırılmıştır.