Türkiye'de 5. Kol Faaliyeti Yürüten Fethullah Gülen 28 Şubat'ın Paşalarına Ettiği Teklifi Erdoğan'a da Etmiş!

Başbakan Erdoğan Muğla'da konuştu. Erdoğan, "Bu paralel yapı yarın CHP'yi de MHP'yi de sırtından hançerleyecektir. Bize yaptıkları gibi" dedi.
Türkiye'de 5. Kol Faaliyeti Yürüten Fethullah Gülen 28 Şubat'ın Paşalarına Ettiği Teklifi Erdoğan'a da Etmiş!
Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:
 
-Bunlar üç kafadar. 'CHP genel müdürü',  MHP Genel Başkanı, buna şimdi bir de Pensilvanyalı zat karıştı. Ortak oldular,  kafa kafaya verdiler, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine hücum ettiler. Kardeşlerim,  ulusal güvenliğimize saldırıyorlar. Fıkra gibi bunlar, fıkra. CHP'ye kasetle  genel başkan ataması yaptılar biliyorsunuz. Şimdi de Türkiye'de güya başbakanı  devirecek kasetle oraya da atama yapacaklar. Bu ülke kasetle değil şehitlerin  kanıyla kuruldu. Bu ülke kasetlerle devrilemeyecek. Kutlu yürüyüşü kasetlerle  durdurulamayacak kadar büyük bir ülkedir. 
 
-Bu paralel yapının işi zaten  hançerlemektir. Yarın CHP'yi de MHP'yi de sırtından hançerleyecekler. İsteğini  aldıktan sonra, kullandıktan sonra bu CHP ve MHP'ye de ihanet edecekler. Bize  ettikleri gibi. Bize ihanet eden, ülkesinin gizli belgesini servis eden herkese  ihanet eder. Herkesi hançerler.
 
ÇOCUKLARINIZI GÖNDERMEYİN
 
-CHP'nin genel başkanı bir kasetle genel başkan oldu. Şimdi de belki kasetle Başbakan olurum diye bu çirkin işe giriyor.
 
-Çocuklarınızı bu paralel örgütün dershanelerine gönderenler, bu  dershanelerden çocuklarınızı lütfen alın. Bunların okullarına gönderenler, lütfen  çocuklarınızı bunların okullarından alın. Devletimizin okulları var. İşte yasa  çıktı bundan böyle hafta sonlarında da eğer anne baba isterse takviye kurslarını  okullarımızda vereceğiz. Bunların ücreti tamamen devlete aittir, biz ödeyeceğiz.  Çünkü bunlar, milletimi çok sömürdüler sülük gibi emdiler. Ama sülük çok değerli  bir hayvandır. Sülük zararlı olan kanı emer. Bunlar maalesef faydalı olan kanı  emdiler. Onun için bunlar çok tehlikeli. Bu bakımdan bunların dershanelerine  verip de aman ha geleceğimizi karartmayalım." 
 
-Bunlar ablalar yetiştirmişler. O ablalar, gece seansları yapıyorlar.  Yurtlarında kalan yavrularımızı ayağa kaldırıp oradan Başbakan'a beddua  ettiriyorlar" diye konuşan Erdoğan, şöyle devam etti: 
 
-Geçenlerde üniversite tahsili yapan sekiz kızımız yanıma geldiler.  Başbakanım 'bizi kaldırıyorlar, bize gece seansı yaptırıp size beddua  ettiriyorlar. Eşinizle alakalı, kızlarınızla ilgili, çocuklarınızla ilgili bize  yalan yanlış şeyler anlatıyorlar. Artık dayanamadık' diyorlar ve 'sizinle  görüşmek istedik' diyorlar. 'Kızım haberimiz var' dedik. Ne olacak, bunların  hocası televizyonda izledik nasıl beddua ettiğini gördük. Bir hoca beddua eder mi  ya? Bedduaya lanet, duaya davet... Biz zulumle emrolmadık biz gazapla  emrolunmadık biz rahmetle emrolunduk rahmetle. Biz merhametiçin varız, zulüm  için değil. Onun için bizim rahmetimiz gazabımızı aşacaktır inşallah. Biz yola  böyle çıktık ve böyle de yürüyeceğiz. Onun için ben o harekete gönül veren saf,  temiz tabandaki kardeşlerime sesleniyorum. Ah kardeşlerim artık bu oyunu bozun.  Başınızı iki elinizin arasına alın düşünün. 10 yıl önce bu Türkiye neydi, şimdi  bu Türkiye ne oldu?" 
 
 ŞİMDİ BANA HABER GÖNDERİYOR
 
- Artık okullarımıza rahat rahat gidiyoruz, kızlarımızı başı örtülü diye  okullara sokmuyorlardı. Bu zat ne diyordu o zaman biliyor musunuz? 'Başörtüsü  furuattır' diyordu. Aynı zat, daha önce de itikadi noktada, başörtüyü inkarın  küfür olduğunu söyleyen zattı. Akşam başka sabah başka. Niye? 28 Şubat böyle  talimat verdi ve dediler ki 'ne istiyorsanız onu yaparız.' Hatta okulları paşam  size teslim ederiz dedi bu zat. Şimdi bana haber gönderiyor. 'Eğer Başbakan  istiyorsa, biz okullarımızı ona teslim ederiz'. Senin okulların senin olsun. Bize  kendi okullarımız yeter, devletin okulları yeter. Zaman gelecek kendi okullarına  öğrenci bile bulamayacaksın. Çünkü artık güven vermiyorsun." 
 
GAZETELERİNİ OKUMAYIN, ÇÖPE ATIN
 
-Bunlara tavrınızı koyun. Bunları gazetelerini falan okumayın, atın çöpe. Bunlarda her şey var, yalan var, takkiye var.
 
-Geçen günlerde diyorlar ki tablet bilgisayarları çocuklar almıyormuş. Sallamanın da bu kadarı olur mu
 
-Pensilvanya'daki zatla birlikte CHP, şu anda gençleri sokağa dökmek için çalışıyor. 28 gün sonra sandıklar bunlara gerçek bir demokrasi dersi daha verecek. Bu kirli senaryoya asla geçit vermeyeceğiz. Türkiye'de fitne üretmek isteyenlere önce sandıkta sonra hukuk içinde gerçek bir ders vereceğiz.
 
DEVLET İÇİNDE DEVLETE İZİN VERMEYİZ
 
Devlet içerisinde devlete asla müsaade  etmeyiz. Neymiş o paralel devlet, neymiş o paralel yapı; avucunu yala, uvucunu.  Bunu göremeyeceksiniz. Bunlara bunu göstermeyeceğiz inşallah. Gereği neyse  yapacağız hiç merak etmeyin
 
BİR MÜJDE VERMEK İSTİYORUM
 
-Doğal SİT alanlarından dolayı  mağduriyet yaşayan Muğlalı vatandaşlarıma şunu müjdelemek istiyorum. Türkiye'de 2  bin civarında doğal SİT alanı var. Bu alanların yaklaşık 200 tanesi Muğla'da. Ön  değerlendirme çalışmalarımız tamamlandı. İnşallah önümüzdeki bir buçuk yıl  içerisinde üniversitelerimizle işbirliği halinde ekolojik temelli bilimsel  çalışmaları da bitireceğiz. Bu alanlarla ilgili vatandaşlarımızın mağduriyetine  yol açan keyfi uygulamalara son vereceğiz. Olur olmaz her yeri SİT alanı ilan  edip koruyamamak ve vatandaşımızın mağduriyetine yol açmak yerine, gerçek doğal  SİT alanlarını belirleyip dünya standartlarında bir koruma sağlayacağız
 
 
 
 
 
 
 
 
analizmerkezi
https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 10:20 tarihinde yazdırılmıştır.