Erdoğan: Kimin Ne Hesabı Varsa 30 Mart'ı Beklesin!

Başbakan Erdoğan, "30 Mart'ta seçim var. Hesabı orada milletle yapsınlar. Hesabını sandık dışında görmek isteyenlere ne millet ne de biz müsaade etmeyiz, göz yummayız" dedi.
Erdoğan: Kimin Ne Hesabı Varsa 30 Mart'ı Beklesin!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Konya'da yaptığı konuşmada, "karar milletindir, hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğiz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Beraber yürüyoruz, beraber yürüyeceğiz inşallah bu yolda. Hayır dualarınızı eksik etmediğiniz için size sonsuz teşekkür ediyorum. Bize inandığınız için sonsuz teşekkür ediyorum. Konya bizim arkamızda olduğu müddetçe birlikte yürümeye devam edeceğiz. Hiçbir tehdite boyun eğmeyeceğiz. Karar milletindir. Siz arkamızda olduğunuz müddetçe geri adım atmayacağız. İstedikleri kadar çirkin yollara teşebbüs etsinler, kirli ittifaklara girsinler. Türkiye'de artık söz milletindir, karar milletindir, yetki milletindir. Mühür milletin elindedir. Arkasına karanlık odakları alanlar bu ülkeye istikamet çizemezler.

 

TÜRKİYE BİR MUZ CUMHURİYETİ DEĞİL

30 Mart'ta seçim var. Hesabı orada milletle yapsınlar. Hesabını sandık dışında görmek isteyenlere ne millet ne de müsaade etmeyiz, göz yummayız. Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir. Türkiye milletin kararlarının yok sayılacağı bir kabile değildir. Kimse benim ülkemi karıştıramaz. Benim ülkemde çirkin tuzaklar kuramaz. Terör bu millete diz çöktüremedi, çöktüremez ve çöktüremeyecek.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:34 tarihinde yazdırılmıştır.