Deve’yi gören kızlar duvara çıktı

Edirne’de, kuruluşunun birinci yılı nedeniyle bir süpermarketin develi, eşekli tanıtımı görenleri şaşkına çevirdi.
Deve’yi gören kızlar duvara çıktı Edirne’de, kuruluşunun birinci yılı nedeniyle bir süpermarketin develi, eşekli tanıtımı görenleri şaşkına çevirdi.

Üzerindeki palyaçolar eşliğinde şehir turu atan develere çevredekiler yoğun ilgi gösterdi. Sokakta yürürken aniden önlerine çıkan deveyi gören bazıları ise korktu.

Edirne'de iki şubesi bulunan ve kuruluşunun birinci yılını kutlayan bir süpermarket, tanıtım yapmak için ilginç bir yol buldu. Adapazarı'nda deve yetiştiren Mehmet Başa, 2 deve ve 1 eşeği ile kampanya kapsamında şehir turu atmak için Edirne'ye getirildi. Palyaço kıyafeti giyen 3 üniversite öğrencisi ise devenin üzerine kampanya afişlerini astı ve önlerindeki minibüsten çalan müzik eşliğinde şehir turu atarak hazırladıkları broşürleri halka dağıttı.

KIZLAR ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA

Sokak aralarında develeri gören bazı kişiler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Karşılarında aniden develeri gören bazı lise öğrencisi kızlar ise korkuya kapılınca çığlıklar atarak bahçe duvarlarının üzerlerine çıktı.

Devenin üzerinde şehir turu atan palyaço kıyafetli öğrenciler, hayvanların boyunun yüksek olması nedeniyle üzerinde gezerken korktuklarını söylediler. Çok sayıda vatandaş ve çocuklar develerin yanında hatıra fotoğrafı çektirdi. Tanıtımın akşam saatlerine kadar sokak aralarında devam edeceği belirtildi

 

22haber.com

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:35 tarihinde yazdırılmıştır.