Melo ve Sneijder ayrılacak mı?

Lutfi Arıboğan, transfer çalışmaları hakkında konuştu. İşte Arıboğan'ın o açıklamaları....
Melo ve Sneijder ayrılacak mı?  

Galatasaray Kulübü CEO’su Lutfi Arıboğan, sarı-kırmızılı takımın transfer çalışmaları hakkında konuştu. Lig TV’de canlı yayına katılan Arıboğan, Luis Nani, Carlinhos, Felipe Melo ve Weslej Sneijder hakkında sorulan soruları yanıtladı.

Luis Nani ve Carlinhos transferleri hakkında sorulan bir soru üzerine Lutfi Arıboğan, “Hem yönetici stilim hem de kişiliği olarak pek spekülatif ve erken konuşmayan bir yapım var. Bu transfer konuları da çok hassas konulardır. Biz halka açık bir şirketiz. O yüzden bizim söylediğimiz şeylerin hepsinin de piyasalarla ilgili haber değeri var. O yüzden öyle bir sorumluluğumuz da var. Genel olarak taraftarlarımıza ve camiamıza yeni sezonda da güçlü bir Galatasaray’on olacağının mesajını veriyorum ama isimler üzerinde bir yorum yapmak istemiyorum”dedi.

Bonservisi Juventus’ta bulunan Felipe Melo ilgili konuşan Arıboğan, “Melo’nun kalmasını arzu ediyoruz. Onun için gerekenleri yapıyoruz. Geçen yılki kadar uzamaması için de üzerimize düşeni yapıyoruz”açıklamasını yaptı.

Öte yandan son dönemde Jose Mourinho’nun Chelsea’nin başına geçmesinin ardından Wesley Sneijder’i transfer edeceği yönündeki dedikodulara da cevap veren sarı-kırmızılı yönetici, “Wesley Sneijder için bize ulaşan bir teklif yok. Bunları biz de basından okuyoruz. Jose Mourinho’nun Sneijder’in eski antrenörü olması ve iyi ilişkilerinin bulunması medyada haber değerini artırıyor. Fakat bize bir Sneijder ile ilgili teklif gelmedi” diye konuştu.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 20:49 tarihinde yazdırılmıştır.