‘Benimle gelir misiniz?’

Galatasaray-Real Madrid maçı sonrası Mourinho “Benimle gelir misiniz?” diye sordu, ikili yanıtladı.
‘Benimle gelir misiniz?’  

Chelsea’nin başına geçmeye hazırlanan Portekizli teknik adam, sarı-kırmızılıların karşısına bu kez Fildişili ve Hollandalı’yı almak için çıktı. Sneijder“Gelirim” dedi, Drogba ise “Bana inananları yarı yolda bırakamam” yanıtını verdi.

Jose Mourinho ile Fatih Terim arasında 2003 yılında başlayan tanışma sonraki yıllarda sıkı dostluğa dönerken, ilerleyen zamanda iki teknik adamın çalıştırdığı takımlar arasında da transferlere vesile oldu. Hamit Altıntop’un transferinde Mourinho, Galatasaray için kolaylık sağladı. Jose; Inter’den öğrencisi Wesley Sneijder’e ve Chelsea’de uzun yıllar birlikte çalıştığı Didier Drogba’ya da ‘Galatasaray’a git’ diyerek telkinde bulundu.

Portekizli teknik adam her zaman futbolcuları yönlendirdiği Galatasaray’ın karşısına bu kez futbolcu transferi için çıktı. Dün sayfalarımızda Jose Mourinho’nun Wesley Sneijder’e “Sen benim için çok büyük bir futbolcusun. Chelsea’ye gidiyorum. Seninle yeniden çalışmak istiyorum. Benim liderim olacaksın” dediğini yazmıştık. Ancak haberin ardından bir gerçek daha ortaya çıktı.

DROGBA’YI DA İSTEDİ!
Henüz Chelsea ile resmi sözleşme imzalamayan Jose Mourinho, İstanbul’da oynanan Galatasaray-Real Madrid maçı sonrası Drogba ve Sneijder ile bir araya gelerek her iki futbolcuya da “Gelecek sezon Chelsea ile anlaşacağım. İkinizi de istiyorum” dedi. Sneijder’in bu cümleye yanıtı “Gelirim” oldu ancak Drogba’nın yanıtı netti:“Chelsea benim her şeyim. birçok şeyi keşfettiğim, yeni deneyimler kazandığım bir yer. Londra ise benim evim. Ama kaderim beni İstanbul’a getirdi. Beni buraya getiren bir sebebin olduğunu düşünüyorum. Tanrı da bana bunu keşfetmem için yardım ediyor. Önümüzdeki sezon Galatasaray’da kalacağım çünkü bana inanan insanlara saygım var. Onları yarı yolda bırakamam…”

SNEIJDER İÇİN TAM 20 MİLYON EURO…
Üçlü arasındaki Galatasaray-Real Madrid maçı sonrası yapılan zirveden Galatasaray Kulübü’nün bilgisi var. Duruma hazırlıklı olan sarı-kırmızılı kulüp Sneijder’in gitmek istediğini bildiği için çoktan bonservis fiyatını belirlemiş durumda. 2013 yılında 7.5 milyon euro bonservis karşılığında transfer edilen Hollandalı oyuncu için Chelsea’den istenecek rakam 20 milyon euro.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:40 tarihinde yazdırılmıştır.