Alev Alan Tüp Korkuttu

Alev Alan Tüp Korkuttu Edirne'nin Keşan ilçesinde engelli bir vatandaşın işlettiği bayiide alev alan piknik tüpü, çevrede korkuya sebep oldu.
Alev Alan Tüp Korkuttu Edirne'nin Keşan ilçesinde engelli bir vatandaşın işlettiği bayiide alev alan piknik tüpü, çevrede korkuya sebep oldu.

Olay, Keşan'da Tekel Meydanı'nda bulunan Zeynel Koçyiğit isimli engelli vatandaşa ait Milli Piyango Bayii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işletmeci Koçyiğit, 1 metrekarelik dükkanında piknik tüpüyle kendisine yemek pişirmek istedi.

Bu sırada birden alev alan tüp, çevreyi duman altında bıraktı. Bulunduğu yerden çıkamayan ve panik yaşayan Koçyiğit'in bağırışını duyan vatandaşlar, alev alan tüpü bulunduğu yerden çıkararak kaldırıma fırlattı. Kaldırımdan ana caddeye düşen tüp nedeniyle bir çok araç sürücüsü ve yaya panik yaşadı. Yol üzerine düşen tüp, çevredeki esnaflar tarafından yangın söndürme tüpleriyle söndürüldü.

Olayda, iş yerinde bulunan eşyaların zarar gördüğü, tüpü dışarı çıkaran şahsın ellerinde de yanıklar oluştuğu öğrenildi.

Meydanda simit satan bir vatandaş, olayı gördüğünü ve büyük korku yaşadıklarını söyledi. Tüpün yol kenarında yanar vaziyette olmasına rağmen bazı araçların durmayarak olay yerinden geçtiğini belirten vatandaş, büyük bir tehlikenin atlatıldığını ifade etti.
İhlas Haber Ajansı 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:40 tarihinde yazdırılmıştır.