Müezzinoğlunun Valisi

nettomedya haber den dan Ahmet Topaç ın bu hafta hürgazete de çıkan köşe yazısı şöyle Müezzinoğlunun Valisi
Müezzinoğlunun Valisi  

 Mardin halkının imza toplayarak Mardin den gitmesini istediği ismi Müezzinoğlu Avcılar kaymakamı iken tanışıklığı olduğundan merkezden alınıp Edirne ye getirtti.

 

Kafa ile tarak arasındaki ilişkisi Hacı ile Mekke arasındaki bağlantının tezahürünü yaşadığımız Edirne Valiliği ataması önümüzdeki belediye seçimlerine Ak partiye “Yol Su Elektrik” şeklinde geri döneceği şimdiden belli oldu.

 

Geçmişte Edirne de görev yapan bir emniyet müdürünün yanlış uygulamalarıyla Ak partinin kaybettiği bir belediye başkanlığı seçimleri henüz hafızalardan silinmemişken, yeni valinin de görevi olmadığı halde ilgilendiği “ İşler” yüzünden bir belediye seçimini daha Ak parti kaybedecek diyebiliriz.

 

Üç şerefeli camii bahçesinde yıllardır bulunan ve müşterilerinin çoğunluğu cami cemaatinden oluşan çay bahçesini, Sayın Vali kapatılmasını uygun görerek Vakıflar bölge müdürlüğüne işletmenin kira sözleşmesinin fesh edilmesi emredilişi, çay bahçesi müşterileri tarafından toplanan bu uygulamanın iptalini isteyen 200 kişilik imzayı da ret ederek bahçe içinde bulunan büfenin de kaldırmasını emretmiştir.

 

Tarihi ve kültürel eserlere düşkünlüğü adına Sayın Valinin yaptığı bu uygulamanın durdurulması için Ak parti il başkanı ve Müezzinoğlu ile görüşen Edirnelilere Müezzinoğlu’nun verdiği cevap “Ne yapalım yani adamı iş yapmaya getirdik engel mi olalım” şeklinde olmuştur.

 

Ak parti lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dilinden düşürmediği Şeyh Edebali’ye ait “Milleti yaşat ki Devlet yaşasın” sözünden anlaşılan,

 

Bu muhteremler haberdar değil gibi gözüküyor

 

Cami cemaatinin bir çoğunluğunun Ak parti seçmeni olduğu ve kendi aralarında

 

Bunların yaptığı bu uygulamayı diğer iktidar bize yapmamıştı ama olsun seçimlerde nasılsa görüşeceğiz dediği Edirne de konuşulanlar arasında.

 

Sayın Valinin incilerinden bir tanesi de Saraçlar caddesindeki bazı işletmelerin belediyeye işgaliye ödeyerek caddeye koydukları masa ve sandalyelerle ilgilidir.

 

Belediyenin görevi olmasına rağmen Sayın Vali bu işletme sahiplerinden bir tanesini yanına çağırarak ve emir kipi ile bu masa ve sandalyeler en kısa zamanda kaldırılacaktır demiştir.

 

İşletme sahibinin biz buraya işgaliye ödüyoruz belediye izni ile bunlar bu cadde de bulunuyor demesine rağmen Valinin kaldıralacak emri devam etmiştir.

 

Şimdi gelin birlikte Müezzinoğlu’na soralım Sayın Vekil “iş yapsın diye” getirdik dediğiniz Valinin bu uygulamaları sizce İŞMİDİR ? bu işlerin sonucunun faturasını Ak partiye ödetmeye ne hakkınız vardır?

 

Daha önceki yazımızın başlığı ve konusu olan “Vallahi Müezzinoğlu Edirne Belediyesini kazanmak istemiyor” yazımızda söylediklerimize Sayın Valinin bu uygulamalarıda Cuk diye oturmuyor mu?

 

Buradan şimdiden hakkında tutuklama çıktı söylentileri çıkarılan Hamdi Sedefçiye önümüz deki dönemde belediye başkanlığı hayırlı olsun diliyorum.

 

Sayın Sedefçi mühalifleriniz sizin değirmeninize böylesine su taşırken inanın sizin hiçbir gayretiniz olmasa da Başkanlık yine sizin olacaktır diye düşünüyorum ayrıca   bu benim düşüncem değil Ak partiye oy vermiş bir çok insanında benim gibi düşündüğünü bilmenizi isterim saygılar

 

Not : ( önceki yazımızdaki vekil danışmaları ile ilgili yazacaklarımı daha sonraki yazılarımda yazacağım)

 

 

 

 

http://www.hurgazete.web.tr/yazar.asp?yaziID=5690

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 14:27 tarihinde yazdırılmıştır.