Alperenlerden Gazilere Ziyaret

EDİRNE ALPEREN OCAKLARI’NDAN GAZİLERE ZİYARET
Alperenlerden Gazilere Ziyaret

Alperen Ocakları Edirne Şubesi  Türkiye Muharip Gaziler Derneği  Edirne Şubesi’ni ziyaret etti.

 

Edirne Alperen Ocakları Başkanı  Alpaslan Cankaloğlu  ve bazı ocak yöneticileri Türkiye Muharip Gaziler Derneği  Edirne Şube Başkanı Ahmet Çınar’ı ve dernek yöneticilerini dernek binasında  ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Alperen Ocakları  Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu;” Gazilik ve şehitlik ibareleri  bizim için derin duygular içeren kutsal kavramlardır.Bu münasebetle Edirne’de bir gaziler derneğinin olduğunu öğrendik ve siz değerli gazilerimizi ziyaret etmek istedik.Hem tanışmak hem de dertlerinizle dertlenmek, sevinçlerinizle sevinç duymak için burdayız. Sizlerle gurur duyuyoruz, hasbihal etmeye geldik.” dedi.

 

Alperenler’in bu ziyaretinden azami derece mutluluk duyduğunu belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği  Edirne Şube Başkanı Ahmet Çınar;”Yeni kurulan bir derneğiz.Henüz dernek olarak tanınamadık.İlerleyen zamanlarda  yapacağımız ziyaret ve çalışmalarla tanıtım evresini inşallah gerçekleştirmiş olacağız.”dedi. Dernek üye ve yönetim kadrosunun büyük çoğunluğunun Kıbrıs Gazisi olduğunu belirten dernek başkanı  Çınar, az da olsa Kore ve Terörle mücadele ederken gazi olmuş gazilerin de olduğunu belirtti.

 

En kısa zaman da Alperen Ocakları’nı ziyaret edeceklerini belirten Ahmet Çınar’a Alpaslan Cankaloğlu, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını  anlatan eseri takdim etti.

 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:31 tarihinde yazdırılmıştır.