ALPEREN OCAKLARI’NDAN BDP’YE MEKTUP

ALPEREN OCAKLARI’NDAN BDP’YE MEKTUP
    ALPEREN OCAKLARI’NDAN BDP’YE MEKTUP Üzerinde bulunduğumuz,şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış al bayrağımızın altında Ezan sesiyle huzur bulduğumuz aziz vatanımızda binlerce yıllık kardeşlik hukukumuzu çiğneyen,insanları ırkına göre ayırıp bölmeye çalışan siz bölücü hainlere sesleniyoruz..

İslam’dan uzak sözde İslamcıların,sulandırılmış Milliyetçilerin,Cumhuriyetten bihaber Cumhuriyetçilerin oluşturduğu milletin meclisinde sözde siyaset yapıp; barıştan demokrasiden kardeşlikten dem vuruyorsunuz.. Barış ve demokrasi adı altında kandan beslenen sizler hangi yüzle barıştan ve halkların kardeşliğinden bahsediyorsunuz. Lazıyla Çerkeziyle Kürdüyle Türkmeniyle Alevisi ve Sünnisiyle birlik oluşturduğumuz Büyük Türk Milletinin kardeşliğine kan bulaştırdığınız yetmedimi.?

Terör, ilk hortlamaya başladığı yıllarda masum Kürt vatandaşlarımızı kadın çocuk genç yaşlı demeden katletmiş,kundaktaki bebeğe bile acımamıştır. Devletin bölgeye gönderdiği öğretmeni,doktoru askeri ve polisi kalleşçe şehit etmiştir. Devletin ve milletin okulunu,hastanesini,fabrikasını ve iş makinalarını bile şerefsizce yakıp yıkmıştır. Hal böyle iken sizler hangi Kürt halkı adına kardeşlik istiyor,hangi kardeşlikten bahsediyorsunuz. Binlerce yıldır kardeşçe yaşadığımız,kız alıp kız verdiğimiz Kürt kardeşlerimizle aramıza girmeye çalışıyorunuz. Birliğimize beraberliğimize kurşun sıkanları el üstünde tutup aramıza nifak tohumları ekiyorsunuz.

Sizler Kürt kardeşlerimizin asla temsilcisi olamazsınız. Sizler Müslüman coğrafyasında kaos,bölücük organizasyonları ve ihanet senaryoları yazan şer güçlerin, gayri meşru çocuğu olursunuz..

Siz kimsiniz ki milletin meclisinde milletin kürsüsüne mermi bırakıyorsunuz..Siz kimsiniz ki Türk polisine tokat atıyorsunuz. Siz kimsiniz ki Türk devletine kabadayılık yapıyorsunuz. Sizler kimsiniz ‘’az dan az ölür, çoktan çok ölür’’ gibi salakça,haince, şerefsizce ifadeler kullanıyorsunuz. Sizler dua edin bu Milletin merhametine.


Şunu aklınıza sokun. Bu milletin size verdği dokunulmazlık zırhıyla bu millete ve devlete yaptığınız ihanet en nihayetinde size en ağır bedel ile geri dönecektir..bu mukadderattan kaçışınız asla olmayacaktır.Tarih bunun ibretlik vesikalarıyla doludur.

 

 

NOT: Bu mektup PTT aracılığı ile BDP Genel Merkezi’ne gönderilmiştir.

 

ALPEREN OCAKLARI EDİRNE ŞUBESİ

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:26 tarihinde yazdırılmıştır.