TERÖRİSTLER İÇİN İDAM CEZASI BİR AN EVVEL GERİ GETİRİLSİN

TERÖRİSTLER İÇİN İDAM CEZASI BİR AN EVVEL GERİ GETİRİLSİN
 TERÖRİSTLER İÇİN İDAM CEZASI BİR AN EVVEL GERİ GETİRİLSİN      Biz artık şehit haberleriyle alakalı bir basın açıklaması  istemiyoruz. Ama yaşananlar bizi bu duruma mecbur bırakıyor. Sabır limitlerimizin en üst noktalarda olduğu günler yaşıyoruz.Bu şehid ve şüheda yurdu; bu münbit topraklar; ABD, AB, İsrail ve diğer emperyalist ülkelerin sömürgesi olmayacak olamayacak kadar ulu ve kadim değerlere inanca,azim ve kararlılığa sahiptir.Tarih sahnesine çıktığı günden bu yana,İnsanlığa insanlık nedir öğretmiş ve tarihinde kurduğu onlarca devletten sonra onların şahsi maneviyesiyle taçlanan cennet ülke Türkiyemizin ve Müslüman Türk milletinin yüce değerleri ile kimse oynayamaz.
 
       Milletler tarihinde istihbaratını en iyi yönetme sitayişine ram olmuş bu ülkenin İstihbarat kurumu 30 yıldır ne yapmaktadır?. Cennet Mekan Sultan Abdulhamid’in temellendirerek yönettiği ve cumhuriyet dönemimimizin Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ne yapmaktadır?Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı’nın görevi nedir? Büyük beklentilerle kurulan Kamu Güvenliği Teşkilatı ne işe yarar?  30 yıldır yapılan terör saldırılarına devleti idare edenlerin ve idare etmeye talip olanların, ‘’BIÇAK KEMİĞE DAYANDI’’ Gibi söylemleri bir tarafa bırakıp o bıçağı çekenlerden bunun hesabını fazlasıyla sormaları gerekmektedir. Terör ülkenin bir numaralı gündem maddesidir Bir an evvel terör suçuna ve belirli suçlara İdam cezası yeniden getirilmelidir ve gerekirse milletin huzurunda referanduma götürülerek yeniden kanunlaşmalıdır.
 
      Bu millet asla birbirini tarihi boyunca yememiş yapılan bu tür saldırılarda her daim devletinin yanında yer almış almaya da devam edecektir.Unutulmamalıdır ki, Bu millet bazı kararları da almaktan korkanların yerine bazı kararları almak zorunda kalırsa almaktan da asla korkmamış ve de korkmayacaktır.Birlik ve beraber olma noktasında dünya tarihine büyük örnekler sunan Türk milleti gerektiğinde de bu tür örnekleri her daim sunacaktır.Siyasetçilerimizi bir kere daha Terör karşısında acizane açıklamalardan vazgeçerek gerekli tedbirleri almaya ve de Türk milletine ve vatanına ihanet edenlerin gereken cezalarının, hak ettiklerinin verilmesi noktasında süratle çalışmaları gerekmektedir.  T.B.M.M yi kirleten milletin değil teröristlerin vekilliğini yapanların dokunulmazlıklarının kaldırılarak yargı önünde hesap vermeleri sağlanmalıdır.Irak'ın kuzeyinde yuvalanan ve Suriye’nin de kuzeyinde de yuvalanmaya çalışılan teröristlere asla izin verilmemelidir.
 
     Dertleriyle dertlendiğimiz komşularımızın, derdimizi dert edinmelerini bekliyoruz artık. Unutmasınlar ki bulunduğumuz coğrafyada onlara asırlarca adaletle bizim atalarımız hükmetti, tarihlerinde görmedikleri eşitliği ve refahı Osmanlı İmparatorluğu zamanında görmüşlerdir. Vefa beklemiyoruz ama nankörlük de görmek istemiyoruz. Tek isteğimiz teröre yardım ve yataklık etmekten vazgeçmeleridir.
 
    Bu düşüncelerle Şırnak-Beytuşşebap'ta kaybettiğimiz biri Edirneli 10 Mehmetçiğimize yüce Allah'tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyor,mehmetçiklerimizin  ailelerine ve tüm Türkiye'ye başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 
 
 
ALPASLAN CANKALOĞLU
ALPEREN OCAKLARI EDİRNE ŞUBE BAŞKANI
                     

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 22:23 tarihinde yazdırılmıştır.