Holiganlar Türkler'e Saldırdı: 4 Yaralı

Belçika'da holiganlar, 4 Türk'e küfürler ederek saldırdı. Yaralılar arasında hamile kadın da var.
Holiganlar Türkler'e Saldırdı: 4 Yaralı Belçika'nın Kruibeke bölgesinde 4 Türk Belçikalı holiganların saldırısına uğradı. Saldırıda Türkleri hedef alan ve onlara hakaret eden taraftar grubu, neyse ki bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Belçika'nın FC Bruge futbol takımı taraftarları, Kruibeke civarındaki otoyolda, 4 Türk'e küfürler ederek saldırdı. Olayda aralarında bir hamile kadının da bulunduğu 4 kişi yaralandı.

HOLİGANLAR HAMİLE KADINA BİLE SALDIRDILAR

Belçika Temonde Savcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre dün gece saat 20.45'te E-17 otoyolunun Kruibeke mevkiinde bir otoparka, FC Bruge futbol taraftarlarını taşıyan otobüs park etti.

Otobüsten inen sekiz kişilik holigan grubu, park yerinde yemek yiyen Türk asıllı Alman vatandaşı dört kişiye önce tükürüp hakaretler etti, ardından da küfürler ederek saldırdı.

GÖRGÜ TANIKLARI YARDIM ETTİ, POLİS ŞÜPHELİLERİ TESPİT ETTİ

Saldırıda yaralanan ve hastaneye kaldırılan dört kişiden birinin hamile olduğu, görgü tanıklarının, saldırıdan sonra olay yerinden ayrılan otobüsün plakasını polise verdiği bildirildi.

Belçika polisi, görgü tanıklarından aldığı bilgi doğrultusunda harekete geçti ve Taraftar grupları ile temasa geçti. Ardından polis ülkenin Anvers bölgesinde yaşayan Belçikalı şüphelileri tespit ettiklerini belirtti.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:31 tarihinde yazdırılmıştır.