TERÖRÜ BİR KEZ DAHA LANETLİYORUZ

TERÖRÜ BİR KEZ DAHA LANETLİYORUZ
TERÖRÜ BİR KEZ DAHA LANETLİYORUZ      Hakkari Çukurca’daki üç karakolumuza eş zamanlı yapılan saldırılar sonucunda 6 Mehmetçiğimizin ve 2 korucumuzun Şehit olduğunu öğrendik. Onlarca Mehmetçiğimizin ve korucularımızın da yaralı olduğu bilgisi var.
 
      Bütün Türkiye bu haberle birlikte yasa bürünmüş, Türk Milleti şehitleri için döktüğü gözyaşlarını dualarıyla süslemiştir. Gencecik vatan evlatları, hayallerini ve sevenlerini geride bırakarak milyonların kalbinde bayraklaşmıştır.
 
     Bilindiği üzere şehitlik, herkese nasip olmayacak yücelikte bir makamdır. Bu makama yükselen kardeşlerimizin şefaatine erişmek ise hepimiz için en büyük temenni olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak ülkemizin ve milletimizin huzuruna kast eden hainlerin alçakça ve şerefsizce tertipleri karşısında vatandaşlarımızın geleceğe yönelik kaygıları artmış, umutsuzluk ve karamsarlık hat safhaya ulaşmıştır.
 

    Türkiye, hain terör saldırılarının sürdüğü, etnik bölücülerin her gün devlete meydan okuyan tahriklerle sahneye çıktığı, PKK militanlarının gündüz vakti yollarda barikatlar kurup kontroller yaptığı, insan kaçırdığı, bir dönemden geçmektedir.
 
    Bütün bunlara rağmen Türkiye teröre teslim olmayacak, Türk milletinin birlik ve beraberliğini hiçbir güç alt edemeyecektir.

   Bugün hiçbir politik ve sosyal mesafe gözetmeksizin Türk milleti yekvücut olmalı ve şehitlerimiz şanına layık bir şekilde uğurlanmalıdır. Şehit ailelerinin kederleri paylaşılmalı, her Türk gencinin onların birer evladı olduğu devamlı hatırlatılmalıdır.
Bugün; Türk Milleti’ne ve devletine yönelik bu hain saldırıya hak ettiği cevabı verme günüdür.Bugün; milleti bölmeye çalışanlara karşı tek yürek olup tek bir ses verme günüdür: “Şehitler ölmez, vatan bölünmez!”


   Türk Milleti’nin birliği ve bekası uğrunda, ölümlere katlanan bu soylu insanların aziz ruhları için bir kez daha  Cenab-ı Allah'tan  rahmet niyaz ederken, başta aileleri olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetleri camiasına ve  Türk Milleti’ne başsağlığı dileriz.
 
ALPASLAN CANKALOĞLU
ALPEREN OCAKLARI EDİRNE ŞUBE BAŞKANI
https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 23:49 tarihinde yazdırılmıştır.