Adem özsoy dan görülmemiş gaf!

edirneaktuel.com yazarı Gölge Adam’ın köşe yazısı, Edirne Gazetesi’ yazarı gazeteci Adem Özsoy’un köşesinde Özsoy’un kendi yazısıymış gibi yayınlandı
 Adem özsoy dan görülmemiş gaf! Gencan’ı nasıl bilirsiniz? – 2’ başlıklı yazısı Edirne Gazetesi’ yazarı gazeteci Adem Özsoy’un köşesinde Özsoy’un kendi yazısıymış gibi yayınlanması bizi şaşarttı

Gölge Adam’ın ‘Gencan’ı nasıl bilirsiniz? – 2’ başlıklı yazısının tamamı kelimesi kelimesine Özsoy’un kendi yazısıymış gibi yayınlandı.
Yazının alıntı olduğuna dair bir açıklama olmaması ve kaynak belirtilmemesi yazının gazeteci Özsoy’a ait olduğu şeklinde yorumlandı.gölge adamın yazılarını takip edenlerin tepkisinden dolayıo özsoy kıvrak hareketi ile gölge adam olarak edirne aktüelde köşe yazarı olan arkadaşın sitesine açıklama yapma mecburıyetınde kendını hissetmiş ki  bu durumun copy-paste (kopyala yapıştır) hatasından kaynaklandığını belirterek; “Arkadaşlar talimatım üzerine, bazı köşe yazarlarının yazılarını her gün bana e-posta ile toplu halde gönderiyorlar. ‘Gölge Adam’ın son yazısı bir şekilde hem bana hem de Edirne Gazetesi’ne de gönderilmiş ve benim yazımmış gibi yayımlanmış.

Bu yanlış yüzünden; ‘Gölge Adam’ın görüşleri benim görüşlerimmiş gibi algılandığı gibi, ‘Gölge Adam’ rumuzuyla yazan kişinin ben olduğum kanısına da varılmış. Dediğim gibi tüm olanlar bir yanlışlık eseri. Gölge Adam’dan, edirneaktuel.com ve Edirne Gazetesi okurlarından özür diliyorum”
demiş
 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:40 tarihinde yazdırılmıştır.