Ege'de Korkutan Deprem

Ege'de Korkutan Deprem Ege Denizi'nde, merkez üssü Saros Körfezi olan 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Ege'de Korkutan Deprem Saros Körfezi'nde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem Tekirdağ merkez ile ilçelerinde hissedildi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 00.28'de merkez üssü Soros Körfezi ve Ege Denizi olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malkara, Şarköy ve Çorlu'da yüksek katlı binalarda hafif şekilde hissedilen depremde, kısa süreli panik yaşandı. Yaz nedeniyle parklar ve çay bahçelerinde oturanlar ise depremi hissetmedi.

DEPREM VATANDAŞLAR ÜZERİNDE KORKUYA NEDEN OLDU

Saros Körfezi ve Ege Denizi'nde dün gece meydana gelen deprem vatandaşları oldukça korkuttu. 4.6'lık depreme evlerinde yakalanan vatandaşların bir kısmı korkudan evlerinden ayrılırken bir süre dışarda zaman geçirdiler. Sokaklarda ve bahçelerde geceyi geçiren bir kısım vatandaş, dualar ederek deprem şaşkınlığını atmaya çalıştı. Özellikle çocukların depremden dolayı çok korktuğunu bildiren bir vatandaş ise deprem gerçekleşir gerçekleşmez paniğe kapıldıklarını ve ne yapacaklarını bilemediklerini söyledi. Sarsıntıyı evinde hisseden bir vatandaş da deprem anındaki şaşkınlığından bahsetti ve kendisini hemen dışarı attığını söylerken bir kaç saat daha dışarda kalıp evine geri döneceğini anlattı.

Deprem haberinin duyulmasının ardından Kandilli Rasathanesi'nin internet sitesi de insanlar tarafından kontrol edildi.
Doğan Haber Ajansı
 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:27 tarihinde yazdırılmıştır.