ALPERENLER YARGI PAKETİNDEN MEMNUN..

ALPERENLER YARGI PAKETİNDEN MEMNUN.. 3.yargı paketinin TBMM'de kabul edilmesi ile tahliye edilen Muhsin Kehya,Bünyamin Adanalı,Ünal Osmanağaoğlu'nun tahliyelerini memnuniyetle karşılamış bulunmaktayız.
ALPERENLER YARGI PAKETİNDEN MEMNUN.. Alperen Ocakları Başkanı Alpaslan Cankaloğlu imzası ile gönderilen açıklama şöyle;12 Eylül öncesi olaylardan sonra cezaevine girip uzun yıllar cezaevinde kaldıktan sonra 3.yargı paketinin TBMM'de kabul edilmesi ile tahliye edilen Muhsin Kehya,Bünyamin Adanalı,Ünal Osmanağaoğlu'nun tahliyelerini memnuniyetle karşılamış bulunmaktayız.


Fakat bu üç Ülkücü'nün tahliyesi malum çevrelerce hoş karşılanmamış ve bundan o çevreler çok rahatsız olmuşlardır.Bu malum çevreler bilgi kirliliği oluşturarak kamuoyunu yanıltma peşine düşmüşlerdir.Yıllardır kalemlerinden kin ve nefret dökülen bu zevata sormak istiyoruz. Marksist Leninist anlayışta olan Dev-Sol davası zamanaşımına uğradığında niye hiçbirşey yazmadınız?Dev-Sol davasında suçlu olmalarına rağmen herhangi bir ceza almadan beraat edenler hakkında niçin kalem oynatmadınız? Yüzlerce cinayetin soygunun kundaklamanın çatışmanın faili olan böyle bir örgütle ilgili verilen zamanaşımı medayada hiç tartışılmaması ilginç değilmidir? Böyle bir karar ülkücü, milliyetçi, maneviyatçi bir yapılanma ile ilgili verilse yer yerinden oynar, malum çevreler yargıyı defe koyar oynardı.


Bu çevreler için Ülkücü,Milliyetçi, Maneviyatçilar her zaman suçlu ve mücrim diğer cenah ise masum ve mağdurdur.Siyasi iktidar kimin elinde olursa olsun medyadaki iktidar hala kuyruk acısı geçmeyen malum çevrelerin elindedir.

Yaklaşık 32 yıldır cezaevinde olan ve bugünlerde tahliyeleri gerçekleşen Bünyamin Adanalı,Muhsin Kehya,Ünal Osmanağaoğlu'nun tahliyelerini sevinçle karşılıyor aynı şekilde tahliyeyi Haluk Kırcı içinde beklemekteyiz.

Bu tahliyelerin gerçekleşmesine onay veren, destekleyen ve bu yargı paketininin çıkmasına karar veren TBMM üyelerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.


ALPASLAN CANKALOĞLU
ALPEREN OCAKLARI EDİRNE ŞUBE BAŞKANI

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:31 tarihinde yazdırılmıştır.