TRAKYA BİRLİK'TE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Trakya Birlik Genel Müdürlüğü ile Koop İş Sendikası Arasında Devam Eden Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Anlaşmayla Sonuçlandı
TRAKYA BİRLİK'TE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI Trakya Birlik Genel Müdürlüğü ile Koop İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Trakya Birlik'ten yapılan yazılı açıklamada, Trakya Birlik Genel Müdürlüğünde bir araya gelen Koop İş Sendikası ve Trakya Birlik Yetkilileri, 01 Ağustos 2010- 31 Temmuz 2012 dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi üzerinde mutabakata vardı. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen başkanlığında biraraya gelen Trakya Birlik Yetkilileri ve Eyüp Alemdar başkanlığındaki Koop İş Sendikası Yetkilileri Toplu İş Sözleşmesini imzaladı.

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, geçtiğimiz hafta Entegre Tesisler ve Karacabey Yağ Fabrikalarında çalışan 616 sendikalı personeli kapsayan toplu iş sözleşmesinin, Trakya Birlik ile Tek Gıda İş Sendikası arasında imzalandığını hatırlatarak şöyle konuştu:

'Bu defa, Koop İş Sendikası ile imzalanan toplu iş sözleşmesi Genel Müdürlüğümüz, Bölge Müdürlüklerimiz ve bağlı 48 Kooperatifimizde çalışan toplam 465 sendikalı personelimizi kapsamaktadır. İki yıl süreli olarak imzalanan toplu iş sözleşmesinin 01 Ağustos 2010-31 Ocak 2011 tarihlerini kapsayan ilk altı aylık döneminde, seyyanen ücret artışı yapılmıştır. 01 Şubat 2011 tarihinden itibaren 6'şar aylık dönemler halinde ise TÜFE oranındaki artışlar ücretlere yansıtılacaktır. Ayrıca ücretler dışında çeşitli sosyal yardım ödemelerinde artışlar yapılmıştır. İşveren olarak elimizdeki imkanları sonuna kadar zorlayarak çalışanlarımıza iş yeri şartları çerçevesinde verebileceğimiz en iyi ücreti verdik. Yeni toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dilerim.'

Edirne Valisi Gökhan Sözer ve Türk-İş Eski Genel Başkanı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kılıç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar da yeni toplu iş sözleşmesinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek sözleşmeyi imzaladı.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:25 tarihinde yazdırılmıştır.