Windows Phone 8 tanıtıldı

Windows Phone 8 tanıtıldı Microsoft, Android ve iOS'a rakip olacak Windows Phone 8'in bombasını resmen patlattı! İşte detaylar
Windows Phone 8 tanıtıldı Microsoft, mobil platformu Windows Phone'un yeni sürümü Windows Phone 8'i resmen tanıttı. Microsoft, Windows Phone 8'in tanıldığı Windows Phone Summit etkinliğinde tüketiciye yönelik özellikleri göstermiyor; şimdilik sadece WP8 platformuna odaklanıyor.

Yeni Windows Phone'un en önemli özelliklerinden bir tanesi, Windows 8 ile beraber çalışacak işlevlere olması. Bu senenin sonlarına doğru kullanıma sunulacak Windows Phone 8'in şu anki WP7'li cihazlara gelmeyeceğini Microsoft onaylıyor. Ancak şu an piyasadaki Windows Phone'lu cihazlar, WP 7.8 güncellemesini alacaklar.

Windows Phone 8 ile beraber beklenen çok çekirdekli işlemci desteği de gelmiş oluyor. Microsoft, şu an çoklu işlemciler için pil desteği üzerinde çalışıyor. Bunun yanında Windows Phone için iki yeni çözünürlük daha geliyor: 720p ve WXGA (720p+). Microsoft, varolan tüm uygulamaların bu çözünürlüklerde çalışacağını söylüyor.

Windows Phone 8'deki diğer önemli yenilikler,
Chip.com.tr

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:36 tarihinde yazdırılmıştır.