Nihat Kahveci Hırsız Kurbanı

Nihat Kahveci Hırsız Kurbanı Eşi Pınar Kahveci ile Alaçatı'da tatil yapan Nihat Kahveci'ye kapkaççı şoku!
Nihat Kahveci Hırsız Kurbanı Eşi Pınar Kahveci ile Alaçatı'da tatil yapan Nihat Kahveci'ye kapkaççı şoku! Önceki akşam Alaçatı'daki bir restoranda yemek yiyen eski futbolcunun sandalyeye astığı çantası çalındı. Çantada pasaport, sürücü belgesi ve bir miktar para vardı.

NİHAT'IN ZATEN KEYFİ KAÇIKTI

Bu olayın yanı sıra Nihat'ın zaten canı sıkkındı. TFF'nin 4 nisan 2012 günü 19.icra dairesine gönderdiği yazıda Nihat Kahveci'nin alacaklarıyla ilgili haciz kararının işleme aldığını bildirmesine rağmen o günden bu yana hâlâ ödemenin yapılmaması Nihat cephesinin keyfini kaçırdı…

UEFA'dan Beşiktaş adına paranın gelmesinin üzerinden yaklaşık 15 gün geçmesine rağmen TFF başkanı Yıldırım Demirören'in imza atmamasından dolayı Nihat'a ödeme yapılmadığı iddia edildi.

Nihat Kahveci'nin vekili Av. Mümin Adıgüzel'in İstanbul 8. İcra Hukuk Mahkemesine gönderdiği şikayet dilekseçinde, "…3. Şahıs TFF tarafından haczimize istinaden icra dosyalarına ödeme yapılması için TFF yetkililerinin ve pek tabii ki TFF başkanının imza atması gerekmektedir. Oysa sayın TFF başkanı ve borçlu kulüp eski başkanı nedense imza atmamakta ve bekletmektedir!..." sözlerine yer vermesi dikkat çekti.

Av.Adıgüzel'in TFF Başkanı Demirören'in Beşiktaş kulübü tarafından Nihat Kahveci'ye yapılması gereken ödemeyi geciktirdiği gerekçesiyle tazminat davası açmayı düşündüğü iddia edildi. Bu arada, TFF'nin 4 nisan 2012 günü icra müdürlüğüne gönderdiği yazıda Nihat Kahveci'den önce Beşiktaş için adına konmuş 2.6 milyon tl'lik bir icra alacağı olması dikkat çekti.
Sabah

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:37 tarihinde yazdırılmıştır.