Böyle Olur Adanalının Düğün Arabası!

Böyle Olur Adanalının Düğün Arabası! Adana'da dünya evine giren şahıs, ailenin tek oğlu olduğunu ve eşine olan sevgisini bakın nasıl ilan etti.
Böyle Olur Adanalının Düğün Arabası! Adana'da ailesinin tek evladı olan adam süslediği gelin arabasına yazdığı bir yazıyla herkesi güldürdü.

Adana'da dünya evine giren bir şahıs, ailenin tek oğlu olduğunu ve eşine olan sevgisini ilginç bir şekilde ilan etti. Düğün arabasının arkasına "Anamın ilk ve son gelini" yazdıran damat, yol kenarından arabayı izleyenlerden büyük ilgi gördü.

Adana'da dünya evine giren Kemal ve Serpil Aktaş çifti, düğün arabasındaki yazı ile davetlilerin ve Adanalıların ilgi odağı oldu. Evin tek oğlu olan ve eşini çok seven Kemal Aktaş, kendi kullandığı düğün arabasının arkasına "Anamın ilk ve son gelini" diye yazdırınca orjinal fikri sayesinde hem eşinin hem annesinin gönlünü aldı hem de gelin arabasını görenleri şaşırttı.

Böyle orjinal bir gelin arabasının şehirde dolaştığını gören basın mensupları da boş durmadı. Sürücülerin şaşkın bakışları arasında düğünün olacağı salona doğru yol alan Kemal Aktaş, eşiyle birlikte kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına da poz verdi. Aktaş, annesini ve eşini çok sevdiğini için otomobilinin arkasına böyle bir yazı yazdığını belirtti.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:25 tarihinde yazdırılmıştır.