Galericiler Sitesi 2.Etabı'nda Kura Çekimi Yapıldı

Galericiler Sitesi 2.Etabı'nda Kura Çekimi Yapıldı Keşan Belediyesi tarafından inşaatları tamamlanan Galericiler Sitesi 2.Etap dükkanlarının kura çekimi 16 Mayıs 2012 Çarşamba günü Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
Galericiler Sitesi 2.Etabı'nda Kura Çekimi Yapıldı Saat 14.00'te başlayan kura çekimi öncesi konuşan Keşan Belediye başkanı Mehmet Özcan, galericiler Sitesi 1.Etabı'ndaki 28 işyerinin ardından ihtiyaç olan 8 adet daha işyeri yapıldığını belriterek "Galericiler Sitemiz 2.El Otomobil konusunda Trakya'nın candamarı oldu.

Galericilerimizden yani sizlerden gelen talep üzerine 8 işyerinden oluşan Galericiler Sitemizin 2.etabına başladık ve bunları da tamamladık. Bugün burada yaklaşık 1ay sonra hizmete açmayı düşündüğümüz işyerlerinin de kura çekimini yapacağız. Bu kura çekimi ve işyerleriniz hepinize şimdiden hayırlı Uğurlu olsun. Bol kazançlar diliyorum" dedi.

Daha sonra işyeri sahipleri Keşan 2.Noter Vekili Selahattin Yıldırım gözetiminde kura çekimini gerçekleştirerek bundan sonra işyaşamlarını gerçekleştirecekleri dükkanları belirlediler.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:36 tarihinde yazdırılmıştır.