Keyiad Dış Politikadaki Son Gelişmeleri de Gündemine Aldı.

Keyiad Dış Politikadaki Son Gelişmeleri de Gündemine Aldı. Merkezi İstanbul'da bulunan Keşanlı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin yemekli toplantısı, 15 Mayıs 2012 Salı akşamı Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde yapıldı.
Keyiad Dış Politikadaki Son Gelişmeleri de Gündemine Aldı. Toplantıya katılanlar arasında; Keyiad üyeleri,Keşan Ticaret Odası Kadın Girişimci Kolu Üyeleri,Trakyalı Yönetici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri,Keşan Uğur Derhanesi Kurucuları, Mehmet Ali Engin, Sevtap Engin, Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal ile üniversite öğrencileri de bulunmaktaydı.

Toplantının açılış konuşmasını Keyiad Başkanı Ahmet Eler yaptı.Eler
konuşmasında ; Trakya'nın farklı bölgelerinden gelerek toplantıya katkı sağlayan konuklara teşekkür etti, Bahçeşehir Üniversitesin'de artık dernek olarak misafir değil de ev sahibi statüsüne geçtiklerini ve üniversite bünyesinde bundan sonra da toplantılarını yapmaya devam edeceklerini belirtti.Daha sonra uzun yıllardır birlikte sosyal projeler ve organizasyonlar yaptıklarını ilettiği, Bahçeşehir Üniversitesi Amerikan Araştırmaları Bölümü Başkanı Doç Dr. Burak Küntay ile ilgili kısa bilgi verdi.

Mikrofana gelen Doç Dr. Burak Küntay, Türk dış politikası ile ilgili geniş bir çerçeve çizdi.Türkiye'nin özellikle Suriye'de yaşanan son gelişmeler ile ilgili projeksiyonlarını değerlendirdi.İran daki nükleer enerji konusuna da değinen Küntay, konuşmasını dünyanın büyüyen güçleri Çin ve Rusya politikalarını yorumlayarak tamamladı.
Daha sonra da O Ses Türkiye yarışmasını kazanan Oğuz Berkay Fidan tüm misafirler için mini bir ''Solo Konser'' verdi.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:39 tarihinde yazdırılmıştır.