Anonymous un yeni hedefi hedefi

Hackerların yeni hedefi dünyalı uzaylılar.
Anonymous un yeni hedefi  hedefi  

Geçtiğimiz aylarda Telekominikasyon İletişim Başkanlağı'na siber saldırı düzenleyen uluslararası hacker grubu Anonymous olduğunu iddia eden bir grup, internetten yayınladığı video'da, gelecek haftalar içersinde dünya üzerinde 1900'den beri bulunan uzaylıların varlığına dair kanıtları dünya kamuoyu ile paylaşacağını bildirdi. Mesajda, uzaylı "gerçeğinin" UFO'ların çok ötesinde olduğu, söz konusu uzaylıların uzun zamandır insanlarla temas içersinde oldukları bildiriliyor. Anonymous tarafından yayınlandığı iddia edilen mesajın kendisi hayli ilginç:

"Dünya vatandaşlarına selamlar. Şu anda İlluminati'ye dair elimizde bilgi mevcut ve bunu sizlerle paylaşacağız. Bu bilgiye daha önce sahip olup saklayanların neden öyle yaptığını kavrayabiliyoruz ancak bu tercihlerini kabul etmiyoruz. Gerçeğe ve içinde bulunduğumuz evrene dair doğruları bilmek her insanın doğuştan hakkıdır"

Öteki taraftan grubu yakından takip ettiğini söyleyen kimi yorumcular, videonun Anonymous'a ait olmadığını, onların ismini kullanan başka bir grubun Anonymous'u kullandığını iddia ediyor.

haberin videosu için buraya ............ tıklaynız

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 23:51 tarihinde yazdırılmıştır.