İPSALA ROMAN KONUTLARI HÜKÜMETİMİZİN PROJESİDİR

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Kerim Bayraktar, TOKİ tarafından yapımına başlanan İpsala Roman konutlarının hükümetin projesi olduğunu bildirdi
İPSALA ROMAN KONUTLARI HÜKÜMETİMİZİN PROJESİDİR Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada,Türkiye Roman buluşması toplantısının ardından yapılan çalışmalar kapsamında AK Parti hükümetinin Roman vatandaşlarının konut ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik ülke genelinde TOKİ projelerinin devreye girdiğini belirtti.
     Bu projelerin Edirne'de başlatıldığını anımsatan Bayraktar, şunları kaydetti:
     ''İpsala ilçemizde de, 192 adet konut, 1'er adet Sosyal Tesis ve Büfe İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı işi ihalesi yapılmış, çalışmalara başlanmıştır. İlçemizde Roman vatandaşlarımızın sorunları tespit ediyor ve Hükümetimizin ve Milletvekilimizin de desteği ile çözüm getiriyoruz.
     Bu anlamda, AK Parti olarak bu hizmetleri ve yatırımları sosyal devlet anlayışının gereği olarak yapıyoruz. Bugüne kadar Roman vatandaşlarımıza elimizden gelen her türlü desteği verdik, bundan böyle de vermeye devam edeceğiz.
     Bu itibarla, başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milletvekilimiz Sayın Necdet Budak'a desteklerinden dolayı İpsala'lılar adına teşekkür ediyorum.'' 

 

 

 

 

 

 

 

A.A    AJANS
 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:35 tarihinde yazdırılmıştır.