Yazarımız M. Soyupak ın UMUT RÜZGÂRI ŞİİR KİTABI ÇIKTI!

“ Benim için şiir yazmak, hayallerimi avuçlarımın arasına almak gibidir.”
Yazarımız M. Soyupak ın  UMUT RÜZGÂRI ŞİİR KİTABI ÇIKTI!  

 

 

 

 

 

 

“Şiir yazmak; hissetmek, dokunmak, düşünmek, gülmek, ağlamak, hayal etmektir. İşte bu yüzden benim içinde şiir yazmak, hayallerimi avuçlarımın arasına almak gibidir. Ben tüm hayallerimi avuçlarımın arasına almayı başardım. Ve yıllardır yazmış olduğum birikimlerimi Umut Rüzgârı adlı kitabımın içerisinde toplayıp okurlarımın beğenisine sunuyorum.”

 

 

 

Kendini bu sözlerle ifade eden Müzeyyen SOYUPAK 1989 yılında Edirne’nin Keşan ilçesinde dünyaya geldi. Okumayı ve yazmayı küçüklüğünden beri çok seven SOYUPAK ilköğrenimini Meriç Merkez ilköğretim okulunda bitirip 2007 yılında Uzunköprü Hüseyin Çorum Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Ardından da İstanbul MC Akademi’sinde Uzman Estetisyenlik eğitimini tamamladı.

 

Duygularını kaleme dökmeye başladığından bu yana, şiirleri başta Uzunköprü Hür gazetesi, Edirne Haber Gazetesi, Çorlu Devrim Gazetesi, İstanbul Büyük Haber Gazetesi, Tekirdağ Bizim Gazetesi, Trakya22.com ve Trakyaanaliz.com gibi yerel gazetelerde ve sanal ortamlarda yayınlanmaya başladı.

 

 

 

“Hafızalarda her zaman tebessümle anılacak bir şair olarak kalmak istiyorum”

 

 

 

Edirne’nin genç Şairi Müzeyyen  Soyupak’a duygularını sorduğumuzda “Umut etmek ve hayal kurmak her işin başlangıcıdır. Bu kitap hayallerimden bir tanesiydi. Hayal etmediğimiz hiçbir şeyi başaramayız. Ümitlerimin gerçekleşmesi için çabaladım, emek harcadım ve sabrettim.. Bazen umutsuzluğa kapılıp ya olmazsa diye düşündüğüm olsa da asla vazgeçmedim. Umut etmeden nasıl yaşayabilir ki bir insan? İnsanı insan yapan, yaşamayı değer kılan umutlarımız ve hayallerimiz değil midir? Hayat bize ne istersek onu verir, hayaller kurmalıyız ki gerçeğimiz olsun. Ayrıca bu kitabın çıkmasında maddi ve manevi desteği olan Yavuz inşaat Sahibi Sinan YAVUZ’a ve hayallerimi avuçlarınızda estetik bir şekilde tutmanızı sağlayan Durukan İSGİLİP’e teşekkür ederim.” dedi.

 

 

 

KİTAP TANITIM VE İMZA GÜNÜNE BEKLİYORUZ…

 

Bu bağlamda 07 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da Ekol Hastanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek kitap tanıtım ve imza gününe siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız ve tüm halkımız davetlidir.

 

 

 

http://www.facebook.com/m.soyupak - www.muzeyyensoyupak.com

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 23:51 tarihinde yazdırılmıştır.