Hayrabolu’da İlçe Vizyon ve Gelişim Stratejileri çalıştayı

Trakya Kalkınma Ajansı’nın bölgede yaşayanların düşüncelerini öğrenmek ihtiyaçları tespit etmek ve yerleşim merkezlerinin gelişim yollarını ortaya koymak için başlattığı çalışmalar kapsamında, Hayrabolu’da İlçe Vizyon ve Gelişim Stratejileri çalıştayı yapıldı.
Hayrabolu’da İlçe Vizyon ve Gelişim Stratejileri çalıştayı  

 Hayrabolu Kaymakamlığı ve Hayrabolu Belediyesi ile işbirliği içinde gerçekleştirilen çalıştaya köy ve mahalle muhtarları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile esnaf ve vatandaşlardan oluşan 60 kişilik bir grup katıldı.

            Hayrabolu Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşen çalıştay da Hayrabolu ekonomisi, ilçedeki sosyal hayat, sorunları ve ilçenin konumu tartışıldı. Çalıştayda hazır bulunan katılımcılar Hayrabolu’nun gelecek vizyonu ile ilgili önerilerde bulunurlarken ilçenin toprakları ve doğası ile hayvancılık ve organik tarım potansiyeline dikkat çektiler.

            Çalıştaya; Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Belediye Başkanı Hasan İrtem, Çerkezmüsellim Belediye Başkanı Selim Kesebir, İl Genel Meclis üyeleri, Trakya Kalkınma Ajansı yetkilileri ve bölgesinin geleceğinin belirlenmesinde görevi ve sorumluluğu bulunan tüm kurum, kuruluş ve kişiler katıldı.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:30 tarihinde yazdırılmıştır.