Meriçte GÜÇ BİRLİĞİ

Meriç İlçesi CHP kongresi için güç birliği yapıldı, partinin ağır topları birlik beraberlik çağrısında bulundu ve Meriç İlçesine İl genel Meclis Üyesi Özcan Soyupak'ıCHP'nin yeni başkan adayı olarak gösterdi
Meriçte GÜÇ BİRLİĞİ

Cumhuriyet Halk.Partisi’nin mevcut Başkanı Veli Demir, Küplü Belediye Başkanı Raif Taşkın Ve Küplü Beldesi CHP belde Başkanı Saim Kayanında desteğini alan Soyupak Meriç ilçesinin Cumhuriyet Halk Partisinin  İlçe Başkan adayı oldu.

Soyupak   İlçemizi taraflı tarafsız el birliğiyle hak ettiği konuma  taşıyacağız diyerek birlik beraberlik çağrısında bulundu.

  Meriç İlçemizde çift adaylı bir seçime gittiklerini diğer adayımızın Yıllardır Cumhuriyet Halk Partisine hizmet verdiğini kazanın kim olduğu değil Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanmış olması önemlidir.

.Cumhuriyet Halk Parti delegelerin özlemi  güçlü   tek listeyle kongreye gitmek ve Meriç İlçesinde yaklaşan yerel seçimlerde  daha Güçlü CHP yi seçimlere taşımak.olduğunu söyleyen

SOYUPAK ‘’ Sözlerine şu sözlerle devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisinin Meriç Belediyesini, Subaşı Belediyesini, Küplü Belediyesini İki İl Genel Meclis Üyelerini Kazanmaktır.’’yapılacak İlçe kongremiz Meriç ilçemize ve Ülkemize hayırlı olmasını dilerim diyerek sözlerine son verdi.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 10:31 tarihinde yazdırılmıştır.