Kızların Kavgasını Vatandaş ayıramadı

Geçtiğimiz günlerde iki genç kız Edirne'yi birbirine kattı. Kızların birbirlerine girerek Dilaver mahallesini karıştırdığı kavga, çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye fotoğraflandı.
Kızların Kavgasını Vatandaş ayıramadı Edirne'de tekme, tokat birbirine giren iki genç kızı çevredekiler de ayıramadı. Lise öğrencisi olduğu öğrenilen kızlar, ihbar üzerine gelen polisleri görünce olay yerinden koşarak kaçtı.

Edirne'deki Dilaverbey mahallesi Maarif caddesinde karşılaşan lise öğrencisi iki kız, henüz öğrenilemeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Birbirlerinin saçını yolan, tekme ve tokat atan kızları gören çevredekiler, kavgayı ayırmaya çalıştı.

Çevredekilerin de tepkisini üzerine çeken kızlar, kim, ne yaptıysa kavgayı bırakmadı. En son çevre sakinlerinin polisi araması üzerine korkuya kapılan kızlar, kendilerine müdahale etmek için gelen polisleri görünce kavgayı bıraktı.

Birbirlerine bağıran ve küfür eden kızları ayırmak kolay olmasa da polisin müdahalesi, olayı çözdü. Kızlar, müdahale için gelen polisleri görünce koşarak kaçtı.

Polis, Dilaverbey mahallesi Maarif caddesinde kavga eden iki genç kız ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Kavganın neden çıktığı ve şahısların kim olduğu ile ilgili yapılan çalışma, emniyet ekipleri tarafından sürdürülüyor

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:30 tarihinde yazdırılmıştır.