Marketin Önünde Ses Bombası Patladı

Marketin Önünde Ses Bombası Patladı Edirne'de bir market önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı.
Marketin Önünde Ses Bombası Patladı Edirne'de bir market önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Paniğe neden olan patlama maddi hasara neden oldu.

Fatih Mahallesi İlhami Ertem Caddesi'ndeki 6 katlı bir apartmanın giriş katında bulunan marketin önünde, saat 22.30 sıralarında büyük bir gürültü ile patlama meydana geldi. Yunanistan Konsolosluğu'na yaklaşık 200 metre uzaklıktaki marketin giriş kapısı ve camlarında büyük hasara neden olan patlama sonrası, polis ekipleri market çevresine şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemede patlamaya marketin kapısına bırakılan el yapımı ses bombasının neden olduğu belirlendi.

Olay yerinde inceleme yapan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, "Yapılan incelemede patlamaya kapıya bırakılan bir ses bombasının neden olduğunu belirledi. Ne amaçla yapıldığını bilmiyoruz, bu konuda çalışmaları sürdürüyoruz. İntikam olabilir, başka bir şey olabilir. El yapımı ses bombası ama netleşmiş bir durum ve bilgi yok elimizde. Güvenlik kameraları var, ancak sadece kasayı gösteriyor. Herhangi bir yaralı yok, sadece maddi hasar var. Türkiye genelinde olduğu gibi, İstanbul ve Ankara'da eylemler oluyor. Edirne'de de var buna benzer şeyler bizler gereğini yapacağız" diye konuştu.

Edirne'de son bir hafta içerisinde yaklaşık 10 ayrı bomba ihbarı yapıldı. Polisin yaptığı incelemelerde bomba olduğu sanılan paketlerden çeşitli eşyalar çıktı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:24 tarihinde yazdırılmıştır.