Subaşında Değişim Başladı

Türkiye'nin batıya açılan kapısı Edirne İli Meriç İlçesi Subaşı Beldesi yıllardan beri hizmet alamayan küçük bir belde olmasına rağmen rüştünü ispat etmek için inadını sürdürüyor
Subaşında Değişim Başladı

Edirne Subaşı beldesinde son aylarda gözle görülür bir değişikliğin ortaya çıkmaya başladığı belirten Subaşı Belde sakinleri :

Yıllardan beri   atıl durumda olan  itfaiye aracı Başkan Hasan Çatalkaya’nın girişimleriyle tamir ettirilip gerek deposu gerek merdiveni ihtiyaç anında kullanılabilecek modern bir araca dönüştürüldüğünü belirttiler.

 

haber merkezimizin sorusuna cevap veren Belediye başkanı Hasan Çatalkaya  “İktidar partisinin bir Belediyesi olarak hak ettiğimiz hizmetleri ve projeleri hayata geçirmeye başladık” dedi.

“ Vatandaşın haklı tepkileri olmakta takdir edersiniz ki göreve yeni başladık ve sorunlarımız büyük biz bu sorunları bilerek görev aldık. Projelerimiz var devletinde desteğiyle çok daha güzel işler başaracağız” diyen Hasan Çatalkaya “ilerleyen zamanda vatandaşıma çok daha güzel müjdelerimiz olacak” dedi.

 

trakya22.com haber merkezi

 

 

Erdinç Akkan

 

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:33 tarihinde yazdırılmıştır.