Aziz Yıldırım Bombaladı!

Aziz Yıldırım Bombaladı! Şike davasında yargılanan Aziz Yıldırım ligdeki diğer üç büyük takım hakkında öyle bir iddia ortaya attı ki.
Aziz Yıldırım Bombaladı! Futbolda şike davası kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 3. duruşması görülmeye başlandı.

Zaman zaman sert tartışmaların yaşandığı duruşmada Aziz Yıldırım'ın bir iddiası mahkemeyi izlemeye gelenlerde adeta bomba etkisi yaptı. Yıldırım Trabzonspor'un ligde yaptığı iki derbi maçına dikkat çekti ve şike imasında bulundu.

Yıldırım "Geçen sezon oynanan Galatasaray-Trabzonspor ve Trabzonspor-Beşiktaş maçlarına bakın. Bırakın bu şike işlerini bizi dolandırıcılık suçundan tutukladılar. Öyle bir savunma yapacağım ki hepiniz şaşıracaksınız" dedi.

Mahkeme sırasında basın mensuplarına konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ligdeki diğer üç büyük takımı adeta bombaladı.

Yıldırım, "Geçen sezon oynanan Galatasaray-Trabzonspor ve Trabzonspor-Beşiktaş maçlarına bakın. Bırakın bu şike işlerini. Bizi dolandırıcılık ve ekonomik çıkar sağlamak suçundan tutukladılar. Öyle bir savunma yapacağım ki hepiniz şaşıracaksınız. Bu olay şike olsaydı diğer kulüpler de dinlenirdi. Bu olay şike değil. Takım çok iyi gidiyor. Ali Koç ve Nihat Özdemir gayet güzel götürüyor" dedi.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:38 tarihinde yazdırılmıştır.