AV TÜFEĞİNLE İNTİHAR

Edirne ye Bağlı korucu köyünde yaşayan 41 yaşındaki Adem ALP girdiği bulanımdan çıkamayarak av tüfeğinle çenesinden kendini vurarak intihar etti.
AV TÜFEĞİNLE İNTİHAR

 Babası ile kahvede cay içip şakalaşan Adem ALP saat 11 de eve gelip odasında av tüfeği ile intihar etti. Silah sesini duyan Baba Ahmet ALP oğlunun cansız bedenini yerde görünce şok geçirdi.
 

Edirne’ye Bağlı korucu köyünde  yaşayan 41 yaşındaki  Adem ALP girdiği bulanımdan çıkamayarak av tüfeğinle çenesinden kendini vurarak intihar etti.
 Babası ile kahvede cay içip şakalaşan Adem ALP  saat 11’de eve gelip odasında av tüfeği ile intihar etti. Silah sesini duyan Baba Ahmet ALP   oğlunun cansız bedenini yerde görünce şok geçirdi.
Savcının olay yerine gelmesi ile  yapılan incelemeden sonra Trakya Üniversitesine otopsi için yollanan  Adem ALP Pazar günü öğleden sonra korucu köyünde defnedilecektir.

Muhabirimizin edindiği bilgilerde Adem ALP’ in Bekar ve Babasınla birlikte yaşadığını  bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü söyleyen köylüler  Allah babasına sabırlar versin dediler.  
 
 
 
trakya22.com haber merkezi   Haber: Sevgi ÖZBAY
 
https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:28 tarihinde yazdırılmıştır.