Kazın ayağı öyle değilmiş

Borsa Başkanı EREN; Seçildiğinizden bu yana hangi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiniz
Kazın ayağı öyle değilmiş

 

12 HAZİRAN 2011 Genel seçimlerinden sonra birçok kez haber yaptığımız sivil toplum kuruluşları İktidar Partisi Milletvekiline verilen yemeklerine Muhalefet partisi Milletvekilleri neden çağrılmıyor haberlerimize Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi EREN trakya22.com uzunköprü temsilcimiz Selim BEKAR’a açıklamalarda bulundu.

   Rahmi EREN söz konusu açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Mübarek Ramazan ayında Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası yönetim kurulu olarak verdiğimiz iftar yemeğine İlimizin 3 Milletvekilini de davet ettik. Davetimize sadece AK Parti Milletvekili Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU katıldı. Diğer milletvekillerimiz mazeret bildirdiler. Muhalefet partisi ilçe yönetiminin basına verdiği demeçler doğruluk teşkil etmiyor bu iki kurumun sanki iktidar Partisine destek verdiği imajı basına verilmektedir.

6 Ocak 2012 Cuma Günü Uzunköprü Garden Park’ta Ak Parti Milletvekili Dr Mehmet Müezzinoğlu’na Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası, Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olarak bir kahvaltı verdik. Ak Parti Milletvekili Dr Mehmet Müezzinoğlu 5 Ocak günü Bizleri arayarak bir dizi açılışlar yapmak için ilçemize geleceğini Uzunköprü’nün sorunlarını sabah kahvaltısında dinlemek istediğini belirtmiştir.

Bizlerde kahvaltıda sorunlarımızı anlattık. Şimdi haber merkezi aracılığı ile Muhalefet Partisi Milletvekillerine soruyorum. İlimizin Milletvekili olarak seçildiğinizden bu güne kadar hangi sivil kuruluşlarını ziyaret ettiniz? Toplantı talebiniz oldu mu? Talebiniz olduğu halde randevumu verilmedi mi? “

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 14:19 tarihinde yazdırılmıştır.