MÜEZZİNOĞLU konuşuyor CHP hala neden susuyor : trakya22.com Sordu CHP Vekiller Anlattı

AK Parti Edirne milletvekili Mehmet MÜEZZİNOĞLU gerek kendi bastırdığı gazete ve gerekse broşürlerle yapılan ve yapılacak olan hizmetleri sıralarken Cumhuriyet Halk Partisine de gönderme yapmadan edemiyor
MÜEZZİNOĞLU konuşuyor CHP hala neden susuyor : trakya22.com Sordu CHP Vekiller Anlattı
Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN ve gerekse CHP İlçe Başkanı Yakup ATALAY’ın bu konuyla ilgili olarak herhangi bir basın açıklaması yapmamaları gerek halkın ve gerekse partililerin haklı tepkilerine neden oluyor diye yaptığımız haberin ardından CHP Belediye Başkanı Enis İşbilen Ve Edirneli CHP Vekiller Dağıtılan broşürlerle tepki gösterdiler  Chp li Vekiller :  Chp üyelerine broşür hakındaki tepkilerini dile getirdiler
 

Toplantıya İlçe Başkanı Yakup ATALAY’ın yanı sıra Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN CHP Edirne milletvekilleri Recep GÜRKAN ve Kemal DEĞİRMENDERELİ, Kırcasalih Belediye Başkanı Suat KARAKAŞ, Sanayi Sitesi Başkanı Hasan YILMAZ, Ziraat Odası Başkanı Yavuz KARAMOLLA, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal CİNGÖZ, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Seyfi GÜNAY, Kahveciler Odası Başkanı Kadir KAŞKAVAL, Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanı Muharrem ÖZGEN, S.S Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramis ÖZGEN,Belediye Meclis Üyeleri İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yakup ATALAY genel politikadan söz ederken AK Parti iktidarı döneminde Cumhuriyet Halk Parti’li Belediyelere uygulanan baskıların giderek arttığına işaret ederek, buna örnek olarak Edirne, Antalya ve İzmir Belediyelerini gösterdi.

ATALAY, AK Parti’nin genel seçimlerde ne kadar para harcadıklarını yakından gördüklerine dikkat çekerken önümüzdeki yerel seçimlerde bunun 10 kat fazlasını harcayacaklarına işaret ederken;

“Ancak şunu iyi biliniz ki biz mevcut CHP’li Belediyelerimizin yanı sıra AK Parti’nin elinde bulunan Belediyeleri de alacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Enis İŞBİLEN, sözlerine AK Parti Edirne milletvekili Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun bastırdığı broşürü salonda bulunanlara göstererek insanların nasıl yanıltıldığına dikkat çekti. Broşürde denildiği gibi 48 adet sosyal konutun Dikenlik mevkiine AK Parti’nin değil, Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından inşa edildiğinin altını çizdi.

Diğer taraftan susuzluk meselesinin yıllar sonra ilçede artık kangren olmaktan çıkarıldığını kaydeden İŞBİLEN, eski Tekel binasının MÜZE EVİ haline dönüştürmek için proje hazırladıklarını, bunun yanı sıra Ördekli Gölü Hazine’den Belediye’ye devrini sağladıklarını ve buranın modern bir park haline getirilmesi için farklı bir proje hazırlattıklarını, buraya restaurant, kafeterya, ahşap büfe, hayvan kafesleri ve hatta midilli atları getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Terminal konusuna da değinen Başkan İŞBİLEN, eski terminalin ihale edilerek işyeri olarak kiralamayı düşündüklerini, yeni terminalin ise Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu inşaatının karşısında bulunan alana yapıp bunu da özel bir şirkete ihale yoluyla ve yap işlet devret modeliyle hayata geçireceklerini belirtti.

Yine Kültür Sitesi konusunda mevcut binanın deprenme dayanıklı olmaması nedeniyle Çevre Yolu paralelinde kamulaştırılacak olan alana yeni bir Kültür Sarayı inşa etmek için çalışmaların başladığını söyleyen İŞBİLEN bu binanın içinde yüzme havuzu başta olmak üzere iki adet cep sineması ve çeşitli etkinliklerin yapılabileceği bir bina inşa edeceklerini söyledi.

Yapımı devam eden gerek öğrenci yurdu ve gerekse okullar konusunda Belediye Meclisi’nin katkısının büyük olduğunu kaydeden İŞBİLEN, ayrıca Yeniköy Mahallesi’ne bir Kadın Sığınma Evi yapacaklarını kaydetti.

Milletvekili Kemal DEĞİRMENDERELİ Belediye’nin Başkanı ve çalışmalarından duyduğu mutluluğu ifade ederken Meclis’te yaşanan kavgaların tümünün AK Parti’lilerden kaynaklandığını belirtirken ilginç espriler yaptı. Son olarak söz alan Edirne milletvekili Recep GÜRKAN ülke, il ve ilçe siyasetini dile getirirken tüm ülkenin korkunç baskı altında tutulup korkutulduğundan sitem etti.

 
 
 
 
 
 
 
 
trakya22.com haber merkezi
https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 10:23 tarihinde yazdırılmıştır.