Kurtbey Belediyesi yıllar sonra ısındı

Altyapı çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemesi ve Kurtbey belde halkının istek ve taleplerine zaman geçirmeden erişmeye çalışan Kurtbey Belediye Başkanı Mübeccel ÇALIŞKAN muhalefet Belediye Başkanı olmasına rağmen hizmetlerini aksatmadan ve arttırarak devam ettiriyor.
Kurtbey Belediyesi yıllar sonra ısındı

Geride bıraktığımız günlerde belde halkının ve özellikle yaşlı vatandaşların zorluk çekmemeleri için beldeye bir bankamatik işlem makinesi kazandıran Başkan ÇALIŞKAN içinde bulunduğumuz şu günlerde ise yoğun bir tempoyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yıllardır sobalara mahkum olarak hizmetlerini sürdüren belediye binasını kaloriferle tanıştıran Belediye Başkanı Mübeccel ÇALIŞKAN, Belediyeyi yıllar sonra ısıttı.

Diğer taraftan içinde bulunduğumuz şu günlerde Mera Islah Çalışmaları çerçevesinde belde halkının gübreleme çalışmalarına katkıda bulunan Kurtbey Belediyesi ekipman ve personeliyle hizmetlerini idame ettiriyor.

Dün itibarıyla gübreleme çalışmalarının startını veren Belediye Başkanı Mübeccel ÇALIŞKAN çiftçilerin yanında Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanı Murat BÜYÜK’ün  olmamasına rağmen kendisi bizzat yanlarında oldu.

Personel ihtiyacı konusunda itfaiye eri alımı için sınav yapan Belediye iki itfaiye erini işe başlattı. Yapılan sınav sonucunda sınavı kazandıkları açıklanan Ali DEMİRGÜDEN ve Sezgin İNCEOĞLU asil aday olarak itfaiye eri olmaya hak kazandıkları açıklandı

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 16:24 tarihinde yazdırılmıştır.