TOPDUR : SIFIR SORUN DİYEREK KANDIRIYORLAR MİLLETİ..

MHP İl Başkanı Zakir TOPDUR .trakya22.com temsilcimize yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi :
TOPDUR : SIFIR SORUN DİYEREK KANDIRIYORLAR MİLLETİ..

 


 

 Rahmetli Başbuğumuz ''Düşünceye,Ülküye dayanmayan hareketin dümensiz gemiden farkı olmaz'' derdi. Nur içinde yatsın.Bugün kü iktidara bakınca ne kadar haklı çıktığını bir kez daha anlamış bulunuyorum.

        SIFIR SORUN diyor hareketsiz ve bereketsiz adamlar...Türkiye'nin bulunduğu coğrafya en sorunlu bölge olmasına rağmen sıfır sorun diyerek teslimiyet politikası izleyen AKP hükümetine sormak gerekir.

       SIFIR SORUN Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki KARABAĞ ihtilafında soydaşlarımızı yalnız bırakmakmıdır.Sıfır Sorun 1915 yılında Türklerin Ermenilere zulüm yaptığını kabul edip Türkiye2nin şeref ve haysiyetini ayaklar altına aldırmakmıdır?

       SIFIR SORUN ,Mücadele et KAZAN prensibini bir kenara bırakıp VER KURTUL politikası mı izlemek gerektiriyor.''Yahu Siz bilmezsiniz.Sizin aklınız ermez.Biz büyük işler yapıyoruz'' gibi hamasi nutuklar atarak bu Milleti kandırmayı bir kenara bırakın bence..

       Devletin kurumlarını PKK'lıların ayağına göndererek nasıl büyük Devlet olduğumuzu yakından gördü bu Millet..

        Avrupa Birliğine verilen tavizler,Amerika ile yapılan gizli anlaşmalar ve tarihi yeniden yazıyormuş havalarına girerek yeni Osmanlıcılık oyunlarının oynanması kepazelikten de öte,Türk Dış politikasının iflas ettiğinin en bariz örneğidir.Çapsız Adamlar da vizyon olmaz elbette.

       Bunların tek zermayesi yalan, dolan ve iftira..Milletikandıracaksınız.iftira..Milletikandıracaksınız.Askerikandıracaksınız.Ortadoğu'daki Arap Ülkelerini kandıracaksınız.Zengini, fakiri kandıracaksınız.İşçiyi,Memuru kandıracaksınız. Otuzaltı etnik grup diyerek Kürdü, Çerkezi, Aleviyi, Romeni ve daha ismini saymaktan haya duyduğum Türk Milletinin şerefli evlatlarını ayrıştırıp kandıracaksınız.

       Sonra da karşımıza geçip keyif kahvesi içeceksiniz öyle mi..Türk Milleti olarak bu tezgahlardan kurtulup kendimize yeni ufuklar ve hedefler tayin etmediğimiz taktirde gelecek açısından daha tehlikeli günler bizi bekliyor demektir.

      Türk Milliyetçileri önce kendi içindeki birlik ve beraberliği sağlayıp iktidar olmalı.İktidar olduktan sonra da Devlete çeki düzen verip Milletin birlik ve beraberliğini yeniden tesis etmelidir.Lord Curzon'un temsilcisi görünümündeki siyasetçilerden mutlaka yakımızı kurtarmalıyız.

     Eğer bir dönem sonra milli bir Hükümet kurulmadığı taktirde ,Bölünüp parçalanacak bir Türkiye içinden bir Türk Devleti bile kurmak hayal olacaktır.

Türk Milletine Arz olunur.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 14:32 tarihinde yazdırılmıştır.