CHP'li Sedefçi: New York'un Yolları Bizimkinden 10 Kat Daha Kötü

Edirne Belediye Başkanı CHP'li Hamdi Sedefçi, iş gezisi için gittiği Amerika'nın New York kentindeki yolların Edirne'dekilerden 10 kat daha kötü olduğunu ifade ederek, "Bir oraya gidebilseniz, New York'un yolları bizim yollarımızdan 10 kat daha kötü.
CHP'li Sedefçi: New York'un Yolları Bizimkinden 10 Kat Daha Kötü Edirne Belediye Başkanı CHP'li Hamdi Sedefçi iş gezisi için gittiği Amerika'nın New York kentindeki yolların Edirne dekilerden 10 kat daha kötü olduğunu ifade ederek, "Bir oraya gidebilseniz, New York'un yolları bizim yollarımızdan 10 kat daha kötü. Her taraf çukurlar, kasislerle dolu olan bir şehirde 9 gün kaldık bunun 2 günü yolda geçti" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi geçen 22 Eylül tarihinde iş gezisi için Amerika'nın New York kentine gitti. New York'da bazı belediye başkanları ile temaslarda bulunan Sedefçi, 1 Ekim'de Türkiye'ye dönerek görevine başladı. Bugün yapılan Belediye Meclis toplantısında New York ziyaretini meclis üyelerine anlatan Sedefçi, Edirne'nin yolları bozuk eleştirilerine karşılık New York sokaklarını örnek gösterdi.

Sedefçi, "Ben New York'un o halini görünce sıkıntı duydum. Bir oraya gidebilseniz, New York'un yolları bizim yollarımızdan 10 kat daha kötü. Her taraf çukurlar, kasislerle dolu olan bir şehirde 9 gün kaldık bunun 2 günü yolda geçti. Sonuçta Edirne ye taşıyabileceğim hiçbir şey göremedim. Edirne halkına hizmet verecek bir şey göremedim. Orada 7 gün yorularak, biraz temiz hava alarak Edirne mize geldik" dedi.

"10 YILLIK VİZE ALDIM AMA KAÇMADIM"

Hakkındaki ihaleye fesat karıştırmak suçlamalarıyla yerel mahkemelerden yaklaşık 15 yıl hapis cezası alan CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi Yargıtay sürecinde 'Edirne den kaçacak söylentilerinin yayıldığını söyledi. Amerika gezisine giderken de bu tür iddiaların ortaya atıldığını belirten Sedefçi şunları söyledi:

"Geldim çünkü kaçacak diyenlerde vardı. Halkın arasında da böyle bir söylem vardı. 10 yıllık vize almıştım ama gene Edirne ye geldim. Şuanda karşınızda aslan gibi duruyorum. Hiçte kaçmaya niyetim yok. Ben şerefli ve namuslu bir adamımım, sonuna kadarda savaşımı vereceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şimdi İspanya ya gideceğim ama bir hafta sonra döneceğim bir yere kaçmıyorum

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 10:22 tarihinde yazdırılmıştır.