Koşaner: PKK lı diye ,askerimizi anlından vurduk

1 numaradan BECEREMİYORUZ itirafları-3: PKK'lı diye masum askerimizi anlından vurduk...
Koşaner: PKK lı diye ,askerimizi anlından vurduk  

Video paylaşım sitesi dailymotion.com'da, YAŞ öncesi emekliliğini isteyen Orgeneral Işık Koşaner'e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı yayınlandı.

Işık Koşaner'e ait olduğu iddia edilen ses kaydında Koşaner'in terörle mücadele konusunda TSK bünyesindeki personelin zaafiyetine işareet ediyor.

TERÖRİST DİYE KENDİ ASKERİMİZİ VERDİK
Ses kaydında Koaşaner'in 'EĞİTİM ZAFİYETİ NEDENİYLE TERÖRİST DİYE MASUM ERİMİZİ KENDİMİZ VURDUK' ifadeleri de yer alıyor.

İşte ses kaydındaki o ifadeler

KABAHATLİ BİZİZ BAKIN YİNE ÖRNEK, DİLİMİN UCUNA GELİYOR SÖYLEMEK İSTEMİYORUM. BÖYLE TİMİ MİMİ SAHİP OLMAZSA ORDA BİR TANE KARALTI GÖRÜR TAK DİYE ATEŞ EDER BAŞLAR SESİ DUYAN HERKES ATEŞ ETMEYE BASILDIK DİYE. ARKADAŞIMIZI BİR ERİMİZİ ALNINDAN VURURUZ. VURDUK MU? HABERİNİZ VAR MI? VAR DEĞİL Mİ? OLAYI TAKİP EDİYORSUNUZ.

BİR ERİMİZİ PAT DİYE ANLINDAN VURUYORUZ
HERKESİN CEBİNDE ARTIK TELSİZ VAR ESKİSİ GİBİ DE DEĞİL. BAK BEN ATEŞ EDİYORUM. HERKES SUSSUN DİYECEKSİN. HERKES DUYACAK. KİMSE BİR ŞEY YAPMAYACAK. BİR KİŞİ EDECEK. BUNU GAYET KOLAY YAPMAK AMA EĞİTİMLE BUNU YAPARSANIZ OLUR. BIRAKIRSANIZ KEYFİNE GİDER ADAM ATEŞ ET DER. VAY BASILDIK DİYE HERKES SİLAHA SARILIR. BİR MASUM ERİMİZİ ALNINDAN PAT DİYE VURURUZ. KABAHATLİ BİZİZ.

https://www.trakya22.com adresinden 23 Ekim 2024, 20:54 tarihinde yazdırılmıştır.